Can Love Become Money

Ismertető:

Kevésbé ismert a mai sorozatom, de nekem nagyon tetszett, 2012-es és 20 részes. A történet női főhőse, Yoon Da Ran, nem túl szerencsés családba született, apja, egész életében adósságokba keveredett és családját is magával rántotta, így lánya úgy nőtt fel, hogy a végrehajtók szinte mindenüket elvitték, amiért édesanyja keményen megdolgozott. Mivel nem tudott továbbtanulni, így egy áruházban dolgozott eladóként így sikerült rengeteg munkával házat venniük és megismerkedett vőlegényével, akinek anyagilag támogatta tanulmányait.

Az esküvőt tervezték már Jeju szigetén, az utazás előtt, találkoztak, hogy megbeszéljék a részleteket és Yoon Da Ra, átadott vőlegényének egy csomó pénzt, amit esküvőjükre gyűjtögetett. Abban maradtak, hogy Jejun a szállodában találkoznak. A megbeszélt időben és helyen azonban hiába várta őket, sem az apja, sem a vőlegénye nem jött, viszont a behajtók, akiktől a  barátja, pénzt vett fel, magas kamatra, megtalálják és Da Ran megtudja ki is a vőlegénye valójában. Kiderül, hogy a férfi sohasem tanult ügyésznek és mindenben hazudott, ráadásul abból élt, hogy hiszékeny nőket vert át. Da Ran, nagy nehezen megszabadul a behajtóktól, akik azt mondják neki, hogy ájult állapotban, kompromittáló képeket készítettek róla és feltöltik az internetre, ha nem fizeti vissza a pénzüket. Amikor teljesen összetörve, kétségbeesve sétálgat a szállodai medence mellett, mérgében, beledobja eljegyzési gyűrűjét a vízbe, egy kutya megijeszti és beesik a vízbe, de a gazdája még csak elnézést sem kér tőle.

Da Ran nekitámad a férfinak és minden dühét kitölti rajta, aki alig tudja levetni magáról és dühösen otthagyja az őrjöngő nőt. A szörnyű nap után hazaérve aztán azzal is szembesülnie kell, hogy apja is az uzsorások áldozatává vált, így nemcsak hogy menekülnie kell, de ráadásul még házuk is megint odalett. Szerencsétlenségében egyetlen támasza, egyedülálló anyaként gyermekét nevelő barátnője, Sung Ran. Odaköltözik hozzá és Sung Ran kis lakásában, ami étterem is egyben él, miközben próbál munkát találni, mivel az esküvő előtt felmondott az áruházban. A behajtók aztán itt is megtalálják, ám főnöküknek, megtetszik Sung Ran és így Da Ran haladékot kap tartozása visszafizetésére. 

Mivel nagyon fontos, hogy munkát találjon, így jelentkezik egy sok pénzt ígérő asszisztensi munkára, ám kiderül, hogy tulajdonképp nemcsak asszisztenst keresnek, de egy olyan nőt, aki mindenre hajlandó, ugyanis a cég elnökét kell elcsábítani, aki nagyon nehéz ember, egy sofőr, házvezetőnő sem marad pár napnál tovább mellette, de van aki csak pár órát dolgozott nála. Man In Tak, aki nagyon sikeres cégelnök és gyakorlatilag két ember van, aki hosszú ideje dolgozik vele, Bang Gook Jung mindenese és Ha főtitkár. Mivel In Tak édesanyja elhagyta fiát és a gyereket nagybátyja és nagynénje nevelte fel, úgy gondolják, hogy jár nekik a férfi vagyonából, így nagybátyja kitalálja, hogy meg kell házasítani mielőbb és akkor ők is kaphatnak a fiú nagyanyjának örökségéből. Az volt ugyanis a nagymama örökségének feltétele, hogy In Tak megházasodjon. Ha titkárral szövetkezve, az elnök nagybátyja kiválasztja a sok jelentkező közül Da Ran-t és a titkár felkészíti mindenre, amit a férfiról tudnia kell és ezután megkezdi első munkanapját, bemutatják az elnöknek, aki nem más, mint a szállodai kutyás férfi... A dolgok tehát nem indulnak túl jól, sokáig nehéz feladatnak tűnik az elnök meghódítása és magánéletében is rengeteg bonyodalommal kell megküzdenie, ráadásul, rá kell jönnie, hogy valóban beleszeretett főnökébe. 

A film nagyon vicces, megható és romantikus is, nagyon tetszett, a főszereplőket még nem láttam más filmben, de nagyon jól játszottak mindketten. Ajánlom mindenkinek,  jó kis sorozat!

 

Főszereplők:

 

Can Love Become Money-Yeon Jeong-Hun.jpg Can Love Become Money-Uhm Ji-Won.jpg Can Love Become Money-Wang Bit-Na.jpg Can Love Become Money-Jo Yeon-Woo.jpg
Yeon Jeong-Hun Uhm Ji-Won Wang Bit-Na Jo Yeon-Woo
Ma In-Tak Yoon Da-Ran Hong Mi-Mi Kim Sun-Woo
       
Can Love Become Money-Shim Eun-Jin.jpg Can Love Become Money-Kim Hyeong-Beom.jpg Can Love Become Money-Hwang Bo.jpg Can Love Become Money-Kim Cheong.jpg
Shim Eun-Jin Kim Hyeong-Beom Hwang Bo Kim Cheong
Ha Min-Joo Bang Gook-Bong Kwak Sung-Ran Mrs. Jung

 

 

Szerző:

               Belinszky Erika

Téma: Can Love Become Money

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Melyik filmben láttad,Yeon Jeong Hun-t.?

Jejungwon (5)
22%

Can Love Become money (5)
22%

East of Eden (4)
17%

Vampire Prosecutor 1. (5)
22%

Vampire Prosecutor 2. (4)
17%

Összes szavazat: 23