Bubblegum

A következő  sorozat, amit meg szeretnék osztani veletek, egy 2015-ös,  16 részes kis szerelmi történet.  A TvN csatornán volt adásban, hétfőn és kedden. 
A történet két fiatalról szól. Haeng Ah és Ri Hwan együtt nőttek fel, hiszen Haeng Ah fiatal korában elveszítette szüleit balesetben.  Nagyon hálás Ri Hwan édesanyjának, aki bár egyedül nevelte fiát, mégis befogadta őt. Azonban az anyuka, nem örül annyira a kislány érkezésének, hiszen aggódik, hogy túl jó kapcsolatot fog ápolni szeretett fiával.
 
Pár év elteltével, Haeng Ah már külön él a testvérének tekintett Ri Hwan-tól, de még mindig nagyon fontosak egymás számára és amiben lehet, segítenek egymásnak. Haeng Ah rádiós producer-ként dolgozik, míg Ri Hwan orvosi munkát végez. Egyik nap, a lány szakít szeretett barátjaval, akivel sokáig együtt volt, azonban a fiú elhanyagolta őt és csupán munkájának élt. Ri Hwan-nak édesanyja, folyamatosan vakrandikat szervez és persze sosem felejti el figyelmeztetni Haeng Ah-t, hogy ne bíztassa felesleges érzelmekre fiát.
Azonban úgy tűnik, hogy hiába a sok fenyegetőzés, a két fiatal szerelmét már nem lehet megakadályozni. 

Főszerepben: Lee Dong Wook ( a Goblin Grim Reaper-je ) illetve Jung Ryeo Won.
 

 

Szerző:

                   Niki

 

Képgaléria: Bubblegum

Téma: Bubblegum

Dátum: 2017.03.14

Feladó: TF Marcsi

Tárgy: Vélemény

A Goblin óta sorra nézem LDW sorozatait, filmjeit. Ennek a "programnak" részeként most fejeztem be a Bubblegumot. Jól játszottak a színészek, érdekes volt a téma is a 14. részig. Az utolsó 2 ep. kissé "leült". Ezzel együtt is jól szórakoztam, ajánlom másoknak is, főleg a Lee Dong Wook rajongóknak :-)

Új hozzászólás hozzáadása