Bride of Water God

Ismertető:

2017.július 3-tól, augusztus 22-ig vetítette  a TVN csatorna ezt a fantasztikus,  romantikus sztorit.

Yoon So pszichiáterként dolgozik saját rendelőjében. Nem keres elég pénzt, hogy fedezni tudja a rendelő fenntartását és magánélete is katasztrófa. Apja, még diákkorában elhagyta a családot és azóta sem foglakozott Yoon So érzéseivel. Szegény gyereket fogadott be, a családját pedig elhanyagolta. Édesanyja korán meghalt,  miután apja elhagyta  őket.
 
Egy napon aztán,  egy jóképű idegen csöppen Yoon So életébe, aki felsőbbrendűként viselkedik és kijelenti, hogy nem más, mint HaBeak a leendő Vízisten. Yoon So pedi isteni szolgája, akinek egész életét neki kell szentelnie. Bár sokáig, csak kétkedve fogadja a lány az egész történetet, végül mégis belenyugszik. HaBaek szerepében,  Nam Joo Hyuk szerintem nagyon jó választás volt. Biztosan lett volna még hasonlóan jó színész, de nekem telitalálat volt. Nagyon jól játszotta a felsőbbrendű istent, mèg a legszakadtabb ruhában is.
 
HaBaek hamar beleszokik a földi életbe és a szerelmet is megtalálja, Yoon So Ah személyében. Mit tegyen egy leendő főisten, akinek vissza kell mennie,  hogy uralkodjon, de szerelmét a földön kell hagynia? Elég lesz-e a kettőjük szerelme, vagy inkább istenként él tovább HaBaek? Az utolsó pillanatig nem tudhatjuk hogyan ér véget, de én nagyon reméltem, hogy jól alakul.  Remekül összerakott sztori volt, jó szereposztással és bár nézettséget nem döntött ugyan, de mindenképpen érdemes megnézni.
 

Szereplők:

Shin Se-kyung as Yoon So-ah

Nam Joo-hyuk as Ha-baek

Lim Ju-hwan as Shin Hoo-ye

Krystal Jung (credited as Jung Soo-jung) as Moo-ra[6] / Hye-ra

Gong Myung as Bi-ryum[6] / Ahn-bin

 

Szerző:

              Krisz

Szavazás

Nam Joo Hyuk,(Ha Beak)mennyire tetszett ebben a szerepben?

Nagyon tetszett :-) (20)
74%

Nem tetszett :-( (4)
15%

Elment :-) :-( (3)
11%

Összes szavazat: 27

Képgaléria: Brige of Water God

Téma: Brige of Water God

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása