Bride of The Century

Ismertető:

Egy nagyon jó kis romantikus vígjáték sorozatot szeretnék ma ajánlani, ami 2014-ben készült, 16 részes. 
A férfi főszereplő, Choi Kang Joo Korea legnagyobb chaebol vállalkozásának, a Tae Young Group-nak az örököse. A családot egy szörnyű, évszázados átok sújtja, miszerint az első szülött fiú, első felesége, mindig, rejtélyes körülmények között meghal.A ház cselédei,azt pletykálják,hogy egy asszony szelleme ragadja magával a feleségeket bosszúból.
 Kang Joo, éppen nősülni készül, családja, a törtető és rideg, Jang Yi Kyung-ot választja feleségül számára. Yi Kyung és Kang Joo között, egyáltalán nincs szerelmi kapcsolat, csupán megjátsszák az érzelmeket, hiszen Yi Kyung anyjának cége, hirtelen, csőd közeli állapotba került és kizárólag ez a házasság mentheti meg a vállalkozásukat. 

Az esküvő előtt nemsokkal, Yi Kyung megelégeli,hogy bábként bánnak vele és utolsó csepp büszkeségét megőrizve,édesanyjának egy levelet hátrahagyva eltűnik. Mivel a két család hivatalos találkozója közeledik, amikor az esküvő részleteit megbeszélik,Yi Kyung pedig még nem került elő, a pénzéhes anya és a vállalkozás sorsa miatt aggódó bátyja, Ji Hyun, nem hétköznapi lépésre szánta el magát.
 Felbérelik a pénzszűkében lévő, Na Doo Rim-ot, hogy játsza el Yi Kyung szerepét, amíg nem kerül elő a lány. Do Rim- mal, Ji Hyun egy véletlen folytán ismerkedett meg és már akkor megdöbbentette a két lány külső hasonlósága. Do Rim- nek,nagy szüksége van a pénzre, beteg nagymamája műtéte miatt, így elvállalja Yi Kyung helyettesítését,csakhogy, a lánnyal ellentétben, egy vidám és sugárzóan kedves természetű, őszinte jellem, akit az első pillanattól mindenki a szívébe zárt. A rideg, távolságtartó Kang Joo is észreveszi a változást és lassanként maga is Do Rim varázsa alá kerül. A lánynak ellenfele is akad, mégpedig az igencsak beképzelt, Roo Mi személyében,aki minden lehetséges módon próbálja elszakítani Kang Joo-t tőle.
Nagyon jó a sztori,és rengeteg vicces jelenet van a szerepcseréből adodóan,érdemes megnézni!
 

Főszereplők:

Bride of the Century-Yang Jin-Sung.jpg Bride of the Century-Lee Hong-Ki.jpg Bride of the Century-Yang Jin-Sung1.jpg Bride of the Century-Nam Jeong-Hee.jpg Bride of the Century-Park Jin-Joo.jpg
Yang Jin-Sung Lee Hong-Ki Yang Jin-Sung Nam Jeong-Hee Park Jin-Joo
Na Doo-Rim Choi Kang-Joo Jang Yi-Kyung Park Soon-Bok Oh Jin-Joo
         
Bride of the Century-Choi Il-Hwa.jpg Bride of the Century-Kim Seo-Ra.jpg Bride of the Century-Jung Hae-In.jpg Bride of the Century-Jang Ah-Young.jpg Bride of the Century-Kang Pil-Sun.jpg
Choi Il-Hwa Kim Seo-Ra Jung Hae-In Jang Ah-Young Kang Tae-Hwan
Choi Il-Do Kim Myeong-Hee Choi Kang-In Lee Roo-Mi Secretary Kim
         
Bride of the Century-Sung Hyuk.jpg Bride of the Century-Shin Eun-Jung.jpg Bride of the Century-Kim Ah-Young.jpg Kim Yoo-Jung Bride of the Century-Lim Byung-Ki.jpg
Sung Hyuk Shin Eun-Jung Kim Ah-Young Kim Yoo-Jung Lim Byung-Ki
Jang Yi-Hyun Ma Jae-Ran God of House Leeann Butler Jang
 
Bride of the Century-Kwon Eun-Ah.jpg
Kwon Eun-Ah
Butler Jang's wife

 

Szerző:

                 Niki

Téma: Bride of The Century

Dátum: 2015.04.06

Feladó: Erda

Tárgy: Bride of the Century

Nagyon helyes sorozat szerintem is. Ráadásul a koreaiak legalább 95%-a tényleg hisz a babonákban, bizonyos szavak "bűvös" hatásában - így aztán akár valóságos, akár nem - tükre a gondolkodásuknak.
Szerintem nagyon jól választottál és az ismertetőd is nagyon tetszett, mert nem hosszú, a lényegre törő és felkeltheti az érdeklődést.
A képek, videók mennyisége is épp elég, ennél nem kell több. Ügyi vagy Niki :-))) Gratula!
E.

Dátum: 2015.04.06

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Bride of the Century

Koszonom szepen!! :-) nekem is nagyon tetszett :)

Dátum: 2015.04.04

Feladó: Erika

Tárgy: Bride of the century

Nekem is nagyon tetszett, nagyon jó a zenéje is!!:-)

Dátum: 2015.04.05

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Bride of the century

Koszonom,igen a zenejet en is imadtam

Dátum: 2015.04.04

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Bride of The Century

Imádtam,cuki kis sorozat volt,kösssszike Niki :-)

Dátum: 2015.04.05

Feladó: Niki

Tárgy: Re:Bride of The Century

Koszonoom :-) ;-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Te hiszel,az átkokban,babonákban?

Igen (10)
59%

Nem (4)
24%

Nem mindegyikben (3)
18%

Összes szavazat: 17