BIG

 

Ezúttal,  kicsit régebbi, 2012-es film összefoglalóját írtam le, amit 16 résszel vetítettek a KBS 2-n.

A történet női főszereplője,Kil Da Ran,aki egy véletlen folytán ismerkedett meg,  Seo  Joon Jae doktorral, beleszeretett és a vőlegénye lett. Már nagyon izgatott közelgő esküvője miatt. Da Ran éppen a munkahelyére tart, egy iskolába, ahol tanárnőként dolgozik. A buszon vele utazik, egy fiatal, középiskolás fiú, Kang Kyung Joon. Da Ran leszálláskor, véletlenül a fiú esernyőjét veszi el. A fiú ekkor utána szalad és visszakéri az ernyőjét. A tanárnő ettől azonban annyira zavarban érzi magát, hogy inkább beszalad az iskolába. Később azonban,  kiderül,hogy a fiú annak az iskolának az új diákja,ahol a tanárnő dolgozik.

Da Ran gyanakodni kezd barátjára, mivel Joon Jae annyira elfoglalt,hogy szinte sosincs ideje találkozni menyasszonyával. Amikor a tanárnő felteszi a kérdést vőlegényének,hogy valóban szereti-e,vagy csak valami más miatt akarja feleségül venni,akkor Joon Jae találkozót kér tőle,hogy ezt megbeszéljék. Azonban, ekkor Da Ran éppen tanítványával, Kyung Joon-al vígasztalódik a tóparton. A vőlegény elindul menyasszonyához,a diák pedig hazafelé veszi az irányt,hiszen nem akarja őket zavarni a beszélgetésben. Ekkor azonban,  egy baleset következtében,az orvos autóval, a fiú motorral, a szalagkorlátnak csapódva , mindketten a vízbe zuhannak.

Kyung Joon kómába esik,a doktor pedig meghal. Legalábbis,  mindenki így hiszi,egészen addig míg saját lábán ki nem sétál a hullaházból.  Azonban, valami nem stimmel,úgy tűnik a fiú és a doki lelke helyet cserélt egymással,így egymás testébe kerültek. Kyung Joon elmeséli a zokogó tanárnőnek a történteket és mikor mindketten tudomásul vették,hogy ez bizony a valóság,együtt próbálnak megoldást keresni a helyzetre,mivel a fiú teste, az orvos lelkével még mindig kómában van. Eközben azonban, egyre közelebb kerülnek egymáshoz,Kyung Joon pedig egyre jobban megkedveli a tanárnőt.

Jó sztori, jó színészekkel, nekem nagyon tetszett,  bár kicsit furcsa volt Suzy-t, a gonosz exbarátnő szerepében látni, de az alakítása, nagyon meggyőző volt. Egyszóval,  én ajánlom mindenkinek ezt a jó kis sorozatot.

 

Big-Gong Yoo.jpg Big-Gong Yoo1.jpg Big-Lee Min-Jung.jpg Big-Bae Suzy.jpg Big-Jang Hee-Jin.jpg
Gong Yoo Gong Yoo Lee Min-Jung Bae Suzy Jang Hee-Jin
Yoon-Jae's body+Gyung-Joon's spirit Seo Yoon-Jae Gil Da-Ran Jang Ma-Ri Lee Se-Young
         
Shin Won-Ho Big-Kim Hyun-Sung.jpg Big-Ko Su-Hee.jpg Big-Ahn Seok-Hwan.jpg Big-Yoon Hae-Young.jpg
Shin Won-Ho Jang Hyun-Sung Ko Su-Hee Ahn Seok-Hwan Yoon Hae-Young
Kang Gyung-Joon Kang Hyuk-Soo Lee Gyung-Mi Gil Min-Gyu Lee Jung-Hye
         
Big-Baek Sung-Hyun.jpg Big (Korean Drama)-Im Ji-Eun.jpg Big (Korean Drama)-Kim Seo-Ra.jpg Big (Korean Drama)-Jo Young-Jin.jpg Big (Korean Drama)-Mun Ji-Yun.jpg
Baek Sung-Hyun Im Ji-Eun Kim Seo-Ra Jo Young-Jin Moon Ji-Yoon
Gil Choong-Sik Kang Hee-Soo An Hye-Jung Seo In-Wook Na Hyo-Sang
   
Big (Korean Drama)-Choi Ran.jpg Big (Korean Drama)-Shin Ji-Su.jpg
Choi Ran Shin Ji-Soo
Kim Young-Ok Lee Ae-Kyung
 

 

 

                                               

 

Téma: BIG

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása