Bachelor's Vegetable Store

 

Ezúttal, egy 2011-es, 24 részes doramaról szól az összefoglalóm, ami eddig valamiért elkerülte a figyelmemet, pedig egyik kedvencem, Ji Chang Wook a férfi főszereplője.

A történet persze most is gyerekkortól indul,  amikor is, Han Tae Yang és osztálytársa, az árva, Jin Shin, egymásba szeretnek. A két kiskamasz, nehéz körülmények között  él, Tae Yang-ot és húgát, Tae In-t, egyedül neveli, öreg és beteg nagymamájuk. Jin Sim pedig a templom árvaházában nevelkedik, magányosan és irigykedve minden osztálytársára, akinek vannak szülei. Legfőképpen,  az elkényeztetett, Ga On-ra irigykedik, akinek szerető és gondoskodó anyukája van.

Amikor azonban összebarátkozik a kislánnyal, rájön, hogy Ga On, akit édesanyja egyedül nevel, korántsem él olyan gondtalan életet, hiszen rengeteg elvárásnak kell megfelelnie és emiatt nincsenek barátai. A két kislány szoros barátságát azonban, Ga On anyja nem nézi jó szemmel és eltiltja őket egymástól. Nem akarja ugyanis, hogy lánya, akit nemsokára bemutat, gazdag és előkelő  édesapjának, egy ilyen egyszerű lánnyal barátkozzon. Ga On viszont,  azt tervezi, hogy ahogy megismeri édesapját, megkéri, hogy Jin Shin is velük élhessen.

Egy szerencsétlen balesetben azonban, Ga On életét veszti és édesanyja, végső kétségbeesésében, Jin Shin-t veszi rá, hogy játsza el ezentúl Ga On-t, azaz lépjen a helyébe,  hogy bemutathassa őt a találkozást egyre inkább siettető apának. Jin Sin, nehéz döntés előtt áll, hiszen,  ha elfogadja, hogy Ga On helyébe lép, soha nem láthatja többé Tae Yang-ot, viszont végre neki is lehetne családja. A kislány végül Ga On életét választja és így elszakadnak egymástól. A történet, 11 évvel később folytatódik, amikor is Tae Yang, egy hatalmas zöldségraktárba megy dolgozni, ahol újdonsült főnöke, nem más, mint Ga On, azaz,  Jin Sin.

Bár,  Ji Chang Wook miatt kezdtem el nézni ezt a sorozatot, de később teljesen magával ragadott, nagyon tetszett. Ajánlom mindenkinek.

 

         
Bachelor's Vegetable Store-Ji Chang-Wook.jpg Bachelor's Vegetable Store-Wang Ji-Hye.jpg Bachelor's Vegetable Store-Kim Yeong-Kwang.jpg Bachelor's Vegetable Store-Park Su-Jin.jpg Bachelor's Vegetable Store-Hwang Shin-Hye.jpg
Ji Chang-Wook Wang Ji-Hye Kim Young-Kwang Park Soo-Jin Hwang Shin-Hye
Han Tae-Yang Jin Jin-Sim / Lee Seul-Woo Jung Dan-Bi Choi Kang-Sun
  Mok Ga-On      
         
Bachelor's Vegetable Store-Lee Se-Young.jpg Bachelor's Vegetable Store-Park Won-Suk.jpg Bachelor's Vegetable Store-Jang Hang-Seon.jpg Bachelor's Vegetable Store-Kim Do-Yeon (1966).jpg Bachelor's Vegetable Store-Jeon No-Min.jpg
Lee Se-Young Park Won-Suk Jang Hang-Seon Kim Do-Yeon Jeon No-Min
Han Tae-In Hwang Soo-Ja Jung Goo-Gwang Yeon Boong-Hong Mok In-Beom
         
Bachelor's Vegetable Store-Lee Kwang-Soo Lee Kwang-Soo.jpg Bachelor's Vegetable Store-Jihyuk.jpg Bachelor's Vegetable Store-Sung Ha.jpg Bachelor's Vegetable Store-Shin Won-Ho.jpg Bachelor's Vegetable Store-Lee Eun.jpg
Lee Kwang-Soo Jihyuk Sung Ha Shin Won-Ho Lee Eun
Nam Yoo-Bong Yoon Ho-Jae Jung Ki-Young Lee Chan-Sol Hong Jung-Ah

 

 

                                              

 

Téma: Bachelor's Vegetable Store

Dátum: 2015.11.24

Feladó: Erda

Tárgy: Bachelor's

Anno nekem is a szívem egyik csücske volt Ji Chang-wook és megérdemelte, hogy bekerült a válogatásba! :-)
Köszi, Erika, szuper!

Dátum: 2015.11.24

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: B.Vegetable...

Szuper kis sorozatot találtál Unni,jó szereplőkkel.Szupi,az ismertetőd. :-) :-)

Dátum: 2015.11.24

Feladó: Erika

Tárgy: Re:B.Vegetable...

Köszi donszengem, tényleg jó kis sori, nézd meg, kokh! !

Új hozzászólás hozzáadása