Angry Mom

Ismertető:

Ezúttal egy 16 részes, 2015-ös sorozat összefoglalóm témája. 

Egyik női főszereplő, Jo Kang Ja, egy anyuka, aki lányával és férjével, anyósa házában él. Egy saját kis éttermet vezet, szinte egyedül tartja el családját, mert férje, nem jeleskedik a munkában. Egyetlen öröme, lánya, Ah Ran, aki viszont éppen kamaszkorban van és kínosnak érzi anyja szeretetét, ráadásul nehéz megemésztenie, hogy szülei nem a vér szerinti szülők, így bizonytalannak érzi helyzetét a családban. 

Tulajdonképpen Ah Ran, csak legjobb barátnőjében bízik, Yi Kyung-ban, aki miatt viszont az iskolai terror áldozatává válik. Mivel megvédi barátnőjét a támadásoktól, ezért őt is megverik és megfenyegetik. Kang Ja, észreveszi lányán a zúzódásokat és Ah Ran tiltakozása ellenére beszél az osztályfőnökkel, aki elmondja az iskola igazgatóhelyettesének a problémát, de az Ah Ran áthelyezését javasolja. Kang Ja ezen annyira felháborodik, hogy a rendőrségen és bíróságon is próbál segítséget kérni, de mindenhol süket fülekre talál.Eközben Ah Ran, kórházba kerül, mert megtámadják és a támadója megfenyegeti, hogy megöli családjával együtt, ha anyja nem hagyja abba a nyomozást.

Kang Ja azonban egyáltalán nem adja fel és merész lépésre szánja el magát, beöltözik diáklánynak és lánya osztályába kerül, mint áthelyezett diák. Célja, hogy kinyomozza az igazságot, ki is áll az iskolai terror mögött, kitől retteg Ah Ran. Segítségére van ebben egykori, középiskolai barátnője, Kong Joo, akiből időközben, keménykezű maffiavezér lett. Azt azonban egyikük sem sejti, hogy a szálak, magas politikai körökhöz, egészen az oktatási miniszterhez vezetnek.


A sorozat egy manapság mindennapos problémát feszeget, kicsit felturbózva a politikai szállal, de valójában az iskolai terror a fő témája. Alapvetően jó volt, vannak benne vicces, eltúlzott harcjelenetek és érdekes karakterek, de a legfurább nekem a Trot Lovers-ből megismert, Ji Hyun Woo volt, Park tanár szerepében, igazi szerencsétlen figurát alakított, szuper jól egyébként.


Nekem tetszett, de nem egy megszokott sulis sorozat.

 

Főszereplők:

Angry Mom-Kim Hee-Seon.jpg Angry Mom-Ji Hyun-Woo.jpg Angry Mom-Kim You-Jung.jpg Angry Mom-Yoon Ye-Joo.jpg Angry Mom-Baro.jpg
Kim Hee-Seon Ji Hyun-Woo Kim You-Jung Yoon Ye-Joo Baro
Jo Gang-Ja / Jo Bang-Wool Park No-A Oh A-Ran Jin Yi-Gyeong Hong Sang-Tae
         
Angry Mom-Ji Soo.jpg Angry Mom-Lizzy.jpg Angry Mom-Kim Tae-Hoon.jpg Angry Mom-Lim Hyung-Joon.jpg Angry Mom-Ko Su-Hee.jpg
Ji Soo Lizzy Kim Tae-Hoon Lim Hyung-Joon Ko Su-Hee
Ko Bok-Dong Wang Jung-Hee Do Jung-Woo Oh Jin-Sang Han Gong-Joo
         
Kim Ji-Young Angry Mom-Jeon Kuk-Hwan.jpg Angry Mom-Park Young-Gyu.jpg Angry Mom-Park Keun-Hyeong.jpg Angry Mom-Oh Yoon-Ah.jpg
Kim Ji-Young Jeon Kuk-Hwan Park Young-Gyu Park Geun-Hyung Oh Yoon-Ah
Gang-Ja's mother-in-law Park Jin-Ho Hong Sang-Bok Kang Soo-Chan Joo Ae-Yeon
   
Kim Hee-Won Kim Byung-Choon
Kim Hee-Won Kim Byung-Choon
An Dong-Chil Oh Dal-Bong

 

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: Angry Mom

Dátum: 2015.05.14

Feladó: Erda

Tárgy: Angry Mom

Köszi, hogy feltetted, Koreában is nagy port vert fel, mert ugye nem szeretik viszontlátni, hogy ilyen sötét oldala is van az iskolarendszernek.. pedig van :-( Hááát.. nem egy habkönnyű sztori, az biztos. Kim Hee Seon szerintem nagyon jó (ebben is:-))
Szerintem nagyon jól választottál, gratula!

Dátum: 2015.05.16

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Angry Mom

Köszi szépen Erda, igen, Kim Hee Seon szuper volt ebben a soriban is, nagyon jó színésznő, szerintem is! ☺

Dátum: 2015.05.13

Feladó: Erika

Tárgy: Angry Mom

Köszi donszengem, igen, én is örültem ennek a szereposztásnak, jó is volt együtt látni ezeket a szereplőket. ☺

Dátum: 2015.05.13

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Angry Mom

Szuper az ismertető Unni. :-)Kíváncsi vagyok erre a sztorira,nagyon.Jó látni a Faith után,egy új sorozatban Kim Hee Seon-t,és a lányát alakító,a Dongiból ismert,Kim You Young-ot,aki igen csak,nagyon megnőtt. :-)

Új hozzászólás hozzáadása