Angel Eyes

Ismertető:

Egy gyönyörű sorozatról írok ma, 2014-ből, 20 résszel. Azzal kezdeném, hogy ennek a drámának,már az első két részéhez is 100-as papírzsepi szükséges, nagyon szomorú az eleje, de ez senkit ne riasszon el, mert gyönyörű történet.
A sztori női főszereplője egy fiatal lány, Yoon Soo Wan, aki csillagásznak készül, imádja a csillagokat. Édesanyjával, azon a végzetes napon is azért indulnak el, hogy egy különleges csillagot megnézzenek,amikor útközben, egy alagútban,baleset éri őket, rájuk szakad az alagút, pár másik autóval együtt. A szabadnapos tűzoltót,Park Hyeong Sik-et is behívják a mentéshez.A férfi a családi vacsoráról indul a baleset helyszínére,majd amikor már azt gondolják, hogy mindenkit sikerült kimenteniük, észreveszik Soo Wan-t, aki édesanyját keresi, autójuk roncsaiban, azonban mivel a balesetben elvesztette látását, csak vakon tapogatózik. Hyeong Sik visszamegy a lányért és kiviszi, majd újra visszafordul, hogy édesanyját is megmentse,sikerült is kihúznia, de mielőtt kiérnének, az alagút végleg beszakad.

Hyeong Sik családját, feleségét, Yoo Jung Hwa-t és kislányát, valamint fiát, Park Dong Joo-t nagyon megviseli a családfő elvesztése. Egész életükre kihatással van, mivel Dong Joo kishúga beteg, rengeteg pénzt kell gyűjteniük külföldi gyógykezelésére. Édesanyjával ezért kis vállalkozásba fognak, Jung Hwa éjszakánként főzelékeket főz, amit Dong Joo hajnalban kiszállít a megrendelőknek. A nappal középiskolába járó fiú, kitűnő tanuló, az iskola legjobb diákja, tanítás után egy moziban dolgozik. A hajnali ételkiszállítás alkalmával figyel fel, Yoon Soo Wan-ra,aki a baleset óta, szinte egyedül él nagy házukban. Orvos édesapja, Yoon Jae Beom ugyanis, azóta sem tudja elfogadni szeretett felesége halálát és lánya vakságát. Dong Joo,nem is sejti először, hogy Soo Wan vak, csak akkor jön rá, amikor a lány a helyi planetáriumban kezd el dolgozni.

Először, nem érti, hogy a lány miért ragaszkodik annyira állásához,később azonban,egy bekötött szemmel töltött nap után rájön,mennyivel nehezebb egy vak ember élete. Őszintén megszereti Soo Wan-t, bemutatja édesanyjának és húgának is, lassanként családtaggá válik náluk, egyikük sem sejti, hogy a halott édesapa és családfő által megmentett lány . Eközben, Soo Wan apja, aki folyamatosan donort keres lánya számára, végre jó hírt kap, miszerint egy család felajánlotta hozzátartozójuk halála után, szemeit donornak. Soo Wan eddig nem akarta a műtétet, most azonban, úgy érzi, hogy nagyon szeretné látni szerelmét és beleéli magát, hogy újra visszakaphatja látását. 

A család azonban visszalép és Soo Wan megossza emiatt érzett szomorúságát Jung Hwa-val, aki elmondja neki, hogy saját lányaként szereti és ha tehetné saját szemeit adná neki. Amikor aztán Dong Joo megbetegszik és belázasodik, édesanyja, Jung Hwa indul a hajnali ételkiszállításra és baleset éri. Kórházba szállítják, pont Soo Wan apja lesz az orvos akinek műtenie kell. A műtét előtt, Jung Hwa elmondja fiának, hogy szeretné, ha beteg kishúgát, ha nem élné túl az operációt, mindenképpen elvinné az amerikai gyógykezelésre,továbbá, ha szemeit Soo Wan kapná meg. Kitöltik a szervdonor adományozás  hivatalos papírjait és Soo Wan apja is tudomást szerez róla, hogy lánya a kedvezményezett, még a műtét előtt. Az operáció után, Jung Hwa meghal,bár Jae Beom doktor sokáig küzd az életéért, de nem tudják megmenteni.

Értesítik Soo Wan-t, hogy azonnal mennie kell a műtétre, de hiába próbálja elérni Dong Joo-t, nem tudja, ezért csak a mobilján hagy üzenetet. Fogalma sincsen róla, hogy a donor Jung Hwa, hiszen a balesetről sem tudott. Eközben, Dong Joo értesítést kap, hogy azonnal utaznia kell húgával Amerikába a kezelésre,ezért csak egy levelet tud hagyni Soo Wan-nak, amit azonban apja nem ad át neki . A szemműtét sikerül és Soo Wan visszanyeri látását, de mivel azt hiszi, hogy szerelme szó nélkül elhagyta,nem tud örülni igazán ennek sem. Ezután eltellik 12 év, Dong Joo hazatér Amerikából, ahol orvosnak tanult, tanulmányait pedig titokban, Jae Beom doktor támogatta anyagilag. Dong Joo, megpályázott egy főorvosi állást, Soo Wan apjának kórházában és a doktor tudta nélkül meg is kapta. Így most, Dylan Park néven kezd dolgozni és találkozik újra Soo Wan-nal, akiből tűzoltó lett. A lány nem ismeri fel és Dong Joo döbbenten,fájó szívvel veszi tudomásul, hogy vőlegénye van, méghozzá a szintén a kórházban dolgozó orvos, Kang Ji Won.


Nagyon-nagyon szerettem ezt a filmet, gyönyörű történet, Ku Hye Sun ismét bizonyította milyen tehetséges színésznő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, maradandó emléket hagy ez a sorozat, szerintem. 

 

Főszereplők:

         
Angel Eyes-Ku Hye-Sun.jpg Angel Eyes-Lee Sang-Yoon.jpg Angel Eyes-Kim Ji-Suk.jpg Angel Eyes-Jung Jin-Young.jpg Angel Eyes-Jung Ae-Ri.jpg
Ku Hye-Sun Lee Sang-Yoon Kim Ji-Suk Jung Jin-Young Jung Ae-Ri
Yoon Soo-Wan Dylan Park / Park Dong-Joo Kang Ji-Woon Yoon Jae-Beom Oh Young-Ji
         
Angel Eyes-Kong Hyung-Jin.jpg Angel Eyes-Seung-Ri.jpg Angel Eyes-Juan.jpg Angel Eyes-Kim Yeo-Jin.jpg Angel Eyes-Seo Tae-Hwa.jpg
Kong Hyung-Jin Seung-Ri Juan Kim Yeo-Jin Seo Tae-Hwa
Ki Woon-Chan Teddy Seo Cha Min-Soo Yoo Jung-Hwa Park Hyeong-Sik
         
Angel Eyes-Kim Min-Chan.jpg Angel Eyes-Seo Dong-Won.jpg Angel Eyes-Park Jin-Joo.jpg Angel Eyes-Lee Seung-Hyeong.jpg Angel Eyes-Lim Seung-Dae.jpg
Kim Min-Chan Seo Dong-Won Park Jin-Joo Lee Seung-Hyeong Lim Seung-Dae
Moon Je-Ha Kim Ho-Jin Kim Yoon-Jung Sung Hyun-Ho Choi Jin-Sang
         
Angel Eyes-Kwon Hae-Hyo.jpg Angel Eyes-Kim Seung-Wook.jpg Angel Eyes-Sung Chang-Hoon.jpg Angel Eyes-Lee Ha-Yul.jpg Angel Eyes-Yoon Ye-Joo.jpg
Kwon Hae-Hyo Kim Seung-Wook Sung Chang-Hoon Lee Ha-Yul Yoon Ye-Joo
Kim Woo-Chul Joo Tae-Seob Park Chang-Hyun Kim Jin-Soo Park Hye-Joo
   
Shin Young-Jin Jung Ji-Hoon
Shin Young-Jin Jung Ji-Hoon
Han Woo-Jung Ki Jin-Mo

Young Cast Members:

     
Angel Eyes-Nam Ji-Hyun.jpg Angel Eyes-Kang Ha-Neul.jpg Angel Eyes-Shin Hye-Sun.jpg
Nam Ji-Hyun Kang Ha-Neul Shin Hye-Sun
Yoon Soo-Wan Park Dong-Joo Cha Min-Soo

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: Angel Eyes

Dátum: 2015.04.03

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Angel Eyes

Nagyon szuper az ismertetőd Unni! :-) Szuper sorozatnak néz ki. :-)

Dátum: 2015.04.05

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Angel Eyes

Nagyon szép történet, sok papírzsepi kell hozzá! ☺☺

Új hozzászólás hozzáadása