AFTERMATH

Ismertető:

Mai összefoglalóm egy minisorozatról szól, 2014-ből, mindössze 11 résszel és részenként 8 perccel.


A sztori főszereplője, egy középiskolás fiú, Ahn Dae Young, aki véletlenül lezuhan egy tetőről és három napig kómában fekszik a kórházban. Miután magához tér, először azt gondolja, hogy minden rendben és ugyanúgy élheti az életét ahogy eddig, azonban hamarosan rájön, hogy balesete után egy különleges képessége alakult ki.

A körülötte lévő embereket ugyanis, vagy vörös, vagy kék szeműeknek látja. A vörös szeműek áldozatok, a kék szeműek pedig gyilkosok. Ahn Dae Young, először mániákusan próbál megmenteni minden embert és amikor sikerül egy vonatszerencsétlenséget elkerülni neki köszönhetően, a média hőst csinál belőle. A hirtelen jött ismertséggel persze, a rosszindulatú pletykák is szárnyra kapnak, barátnője, Hee Kyung pedig nehezen viseli a fiú változását.

Időközben, Dae Young megismerkedik Kim Joon Goo-val, aki szintén rendelkezik ugyanazzal a képességgel, de esze ágában sincsen segíteni az embereknek.Amikor aztán Hee Kyung szakítani akar Dae Young-gal, az megmenti a lányt egy autóbalesetből . Akkor Hee Kyung elmondja neki, hogy három éve, neki is volt egy balesete és szintén látta az embereket kék és vörös szemmel, de nem használta a képességét és elmúlt. Viszont, ha használja, akkor egyre fejlettebb lesz ez a képesség. Megkéri Dae Young-ot, hogy egyszerűen éljenek úgy ahogy a baleset előtt és ne is foglalkozzanak más emberekkel.


Dae Young igyekszik teljesíteni barátnője kérését, de egyre inkább nehezére esik figyelmen kívül hagyni a leendő áldozatokat és amikor Hee Kyung nagybátyját megölik, újra a  hős megmentő szerepébe bújik.


Szerintem nagyon jó kis sorozat, ha valakinek kevés ideje van, de szeretne valami izgalmas, érdekes sorozatot nézni, mindenképpen ajánlom. 

 

Főszereplők:

 

 

Szerző:

             Belinszky Erika

Téma: AFTERMATH

Dátum: 2015.05.14

Feladó: Erika

Tárgy: aftermath

Köszi donszengem, nézd meg! ☺

Dátum: 2015.05.14

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Aftermath

Nagyon érdekes sztori,mindenképp megfogom nézni.Az ismertetőd is szuper Unni. :-)

Új hozzászólás hozzáadása