Achiara Secret Village

A hónap filmje ezúttal összefoglalóm témája, itt nálunk, amire legtöbben kíváncsiak vagytok. Még hátravan két rész a sorozatból, magam is nagyon várom, hogy mi lesz a történet vége.Egyébként,  a thriller kategóriába sorolnám, bár voltak benne kimondottan hátborzongató percek, de azért nem egy "Gap Dong " például,  a képi és lelki hatásokat tekintve.

A sztori főszereplőnője, Han So Yoon,  aki nagymamája halála után, hazatér, Koreába,  egy kis faluba, Achiarába. A nagymama iratai között, talált ugyanis egy pár levelet, amit innen írtak neki, továbbá egy újságkivágást, egy autóbalesetről, amiben apa, anya és a cikk szeint, maga, So Yon is életét vesztette, csak nővére élte túl.Megérkezik a faluba és a helyi iskola angoltanárnője lesz.

Achiara, egyébként egy csendes kis falu, ahol gyakorlatilag,  szinte nulla a bünőzés, a fiatal rendőr, Sung Jae nagy bánatára.  A személyi nyilvántartás szerint is,  a balesetben, So Yoon is életét vesztette, nővéréről pedig semmit nem tudnak azóta. Megkezdi tehát a tanítást és rögtön az első munkanapján, egy kiránduláson a diákokkal, egy holttestre bukkan az erdőben. Sok furcsaság veszi körül, lakását is, nemsokkal később pedig kiderül, hogy az előző lakó, Jang Hee Jin,  az iskola volt rajztanárnője volt, aki nyom nélkül eltűnt, de eddig senki nem jelentette és senki nem kereste.

Egyetlen embernek hiányzott csupán,  egy diákjának, Seo Hyun-nak, aki viszont maga is különös, furcsa kislány. Azt állítja, hogy látja a szellemeket és az erdőben talált holttest, Hee Jin tanárnő. A kislány édesanyja, Eun Kyung, arra kéri a tanárnőt, hogy beszélje le Seo Hyun-t a szellemekről, a határozott és kemény nő, igyekszik eltitkolni befolyásos és gazdag férje és anyósa elől a kislány különös viselkedését.Időközben,  kiderül, hogy a holttest valóban Hee Jin tanárnő, aki nem más volt, mint So Yoon nővére. Elindul a nyomozás az ügyben, mivel a közeli településen is történtek hasonló gyilkosságok, immár sorozatgyilkos után nyomoz a rendőrség. A szálakat pedig tovább bonyolítja, hogy kiderül, a faluban, több embernek is jól jött a tanárnő halála.

Izgalmas és fordulatos sorozat, eléggé nehezen vettem rá magam, hogy elkezdjem,  ugyanis Moon Geun Young színésznő, nemigazán
a kedvencem, de már az első rész után kíváncsian vártam a folytatást. Ebben a sorozatban pedig,  kimondottan jól játszott, szerintem. Ajánlom tehát az izgalmak kedvelőinek, nem csalódnak majd.

 

The Village- Achiara's Secret-Moon Geun-Young.jpg The Village- Achiara's Secret-Yook Sung-Jae.jpg The Village- Achiara's Secret-On Joo-Wan.jpg The Village- Achiara's Secret-Shin Eun-Kyung.jpg The Village- Achiara's Secret-Jang Hee-Jin.jpg
Moon Geun-Young Yook Sung-Jae On Joo-Wan Shin Eun-Kyung Jang Hee-Jin
Han So-Yoon Park Woo-Jae Seo Gi-Hyun Yoon Ji-Sook Kim Hye-Jin
         
Ahn Seo-Hyun The Village- Achiara's Secret-Kim Min-Jae.jpg The Village- Achiara's Secret-Lee Yeol-Eum.jpg The Village- Achiara's Secret-Jeong Seong-Mo.jpg The Village- Achiara's Secret-Jang So-Yeon.jpg
Ahn Seo-Hyun Kim Min-Jae Lee Yeol-Eum Jeong Seong-Mo Jang So-Yeon
Seo Yoo-Na Inspector Han Ga-Young Seo Chang-Gwon Kang Joo-Hee
     
Park Eun-Seok The Village- Achiara's Secret-Woo Hyun-Joo.jpg The Village- Achiara's Secret-Choi Won-Hong.jpg
Park Eun-Seok Woo Hyun-Zoo Choi Won-Hong
Nam Gun-Woo Gyung-Soon Bawoo

 

 

                                         

Téma: Achiara Secret Village

Dátum: 2015.12.02

Feladó: Erda

Tárgy: Achiara Secret Village

Erika, köszi az ismertetőt, szuper! Enélkül soha nem fognék bele, de tényleg kíváncsivá tettél :-))
Kösziiiii....:-)

Dátum: 2015.12.01

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Achiara...

Nagyon szeretem,az ilyen jellegű filmeket,kis rettegés,izgalom,ebben a műfajban is nagyon jók.Szuper az ismertetőd Unni. :-)

Dátum: 2015.12.01

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Achiara...

Köszi és szívemből szóltál donszengem

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

Szereted,az ilyen jellegű filmeket?

Igen :-) (7)
47%

Nem :-( (5)
33%

Ez a sorozat tetszett :-) :-) (3)
20%

Összes szavazat: 15