Abyss

 

Tartalom:

Nehéz lenne pontosan meghatározni tulajdonképpen milyen a sorozat jellege, vígjáték,  az biztosan nem,  thriller inkább.
Adott egy gyönyörű ügyésznő, Go Se Yean,  aki egy sorozatgyilkos után nyomoz. A munkájában nagyon precíz és okos ügyésznő,  jó nyomon van, hogy leleplezze ki is valójában ez a sorozatgyilkos.
Legjobb  barátja, aki nem mellesleg óriási rajongója Go Se Yean-nak,  Cha Min, egy rendkívül jólelkű ámde csúnyácska férfi. Barátnője elhagyja és reménytelenségében öngyilkosságon gondolkodik. A tetőn állva mérlegeli, hogy megölje e magát, vagy folytassa életét, amikor hirtelen megjelenik egy repülő alak és lesodorja. Egy másik helyen ébred fel, más alakban és egy fényes gömbbel. A gömb pedig képes életre kelteni a halott embereket. Cha Min új teste lenyűgöző, külseje tökéletesen illik lelke tisztaságához. A gömb ugyanis úgy kelti életre az embereket, amilyen az életrekelt ember lelke. Miután magához  tér, új testével hódítani tud, de ez kezdetben zavarja is.
Időközben,  Go Se Yean-t, meggyilkolja a sorozatgyilkos,  mivel már túlságosan közel járt ahoz, hogy leleplezze..Cha Min ezért a gömböt használva életre kelti, de véletlenül nemcsak őt, hanem a gyilkost is, akit az egyik áldozata apja gyilkolt meg. Innen indul a gyilkos ámokfutása aki szintén a lelke sötétségével azonos testben éled újra. Go Se Yean,  bár egy csinos testben  kap új életet,  sokkal átlagosabb,  mint korábbi kinézete.
Most Cha Min a vonzóbb, de így is közelebb kerülnek egymáshoz miközben próbálják kideríteni miért is kellett Go Se Yean-nak meghalnia, ki is valójában a gyilkos és kik a segítői. 
Nagyon tetszett a sorozat és végre a vége is megörvendezteti a nézőket.


Szereplők:

Szerző:

       Belinszky Krisztina

 

Képgaléria: Abyss

Téma: Abyss

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása