A Werewolf Boy

Ezúttal egy filmélményemről  szól az összefoglalóm, egy 2012-es, másfél órás filmről.
Őszintén szólva, legújabb kedvencem, Song Joong Ki miatt kezdtem bele,  ugyanis a főszerepet játsza és nem csalódtam, fantasztikus és  magával ragadó volt az alakítása.

A történet kezdetén, egy Amerikában élő, de koreai család nagymamáját, felhívnak telefonon, Koreából, hogy haza kell utaznia. Az idős nő, Soon Yi, így hazatér, Koreába és az ott élő, 19 éves unokájával, elutazik vidékre, ahol egy farmot örökölt. A farm, Soon Yi édesapjának, aki korán meghalt, üzlettársának tulajdonában volt, illetve, amikor a társa meghalt, és a felesége  egyedül maradt a gyerekekkel, akkor költöztette ide a családot. Az előző tulajdonosról, csak annyit lehet tudni, hogy szívrohamban meghalt és farkasokat tartott.

Soon Yi, aki a legidősebb volt a családban, tüdőbeteg volt és orvosi javaslatra kellett vidéken élniük. A beköltözés utáni első éjszakán, a lány, egy ijesztő, furcsa fiúra bukkan a sufniban, akiről azt hiszi először, hogy valamilyen állat. Amikor nappal meglátja, csak akkor jön rá, hogy egy körülbelül,  vele egykorú fiú lehet, aki szörnyen elhanyagolt állapotban van és nem tud beszélni sem, négykézláb közlekedik, morog és vicsorog, mint a kutyák. Édesanyjával, először megijednek tőle, aztán látják, hogy nem akar rájuk támadni és megetetik a fiút. Mivel, sem a helyi rendőrség, sem a gyámhatóság nem tud semmit a fiúról, Soon Yi jószívű édesanyja befogadja családjába.

Elnevezik a fiút, Chul Soo-nak, a lány eleinte, meg egy asztalnál étkezni sem tud vele, annyira taszítja ahogy nekiesik az ételnek. Amikor aztán,  kezébe akad egy kutyák oktatásáról szóló könyv, elhatározza, hogy annak alapján megtanítja a fiút a kulturált étkezésre. Amikor ez sikerül, egyre több dolgot tanít Chul Soo-nak, aki egy piaci vásárlás során, megmenti egy lezuhanó vasdarabtól, befogadó családja életét.

A fiú és a kis család élete, nagyon szépen alakul, amikor megjelenik egy éjszaka, részegen az üzlettárs fia, Ji Tae, aki egy beképzelt,  gerinctelen alak és molesztálni próbálja Soon Yi-t. Chul Soo, akinek idővel, Soon Yi lett a legfontosabb személy az életében, nem tudja türtőztetni magát és egymaga elintézi Ji Tae-t és bandáját. Csakhogy, ekkor előjön valódi énje és vérfarkassá változik a lány védelmében.

Joong Ki alakítása lenyűgözött, bár, szerepe szerint, összesen, két mondatot sem kellett mondania, de játékával mindent kifejezett és elmondott.
A történet, nem végződik boldogsággal, de még a körülményekhez képest, rosszul sem alakul, mindenesetre, valóban nagy élmény és érdemes megnézni.

Full movie:www.viki.com/videos/1084538v-a-werewolf-boy

         
A Werewolf Boy-Song Joong-Ki-2.jpg A Werewolf Boy-Park Bo-Young.jpg A Werewolf Boy-Yoo Yeon-Seok.jpeg A Werewolf Boy-Jang Yeong-Nam.jpg A Werewolf Boy-Kim Hyang-Gi.jpeg
Song Joong-Ki Park Bo-Young Yoo Yeon-Seok Jang Young-Nam Kim Hyang-Gi
Chul-Soo (wolf-boy) Soon-Yi Ji-Tae mother Soon-Ja

 

 

                                               

Téma: A Werewolf Boy

Dátum: 2016.03.14

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: A werewolf Boy

Hú de jó!Szuper az ismertetőd Unni!Nagyon jó,hogy írtál erről a nem mindennapi filmről.Jelenleg Song Joong Ki a kedvencem,jó egy új filmben látni.:-) :-) :-)

Dátum: 2016.03.14

Feladó: Erika

Tárgy: Re:A werewolf Boy

Köszi donszengem, nagy élmény volt, örülök, hogy megnéztem és ajánlom mindenkinek, szerintem nem a vége sírós

Új hozzászólás hozzáadása