A New Leaf

Egy 2014-es, MBC dráma, 16  résszel.

A történet, egy sztárügyvédről szól, Kim Seok Jo-ról, aki az ország,  egyik kiemelkedően sikeres ügyvédi irodájában dolgozik. Munkatársai és beosztottai is tartanak tőle, szigorú és rideg ember. A cég gyakornokai, gyakorlatilag nem mernek beszállni egy liftbe vele, hiszen nem egyszer előfordult, hogy aki nem tudott válaszolni a liftben feltett szakmai kérdéseire,  azt kirúgta.

Lee Ji Yoon, aki most került a céghez, mint gyakornok, szintén ismeri a Kim Seok Jo-ról szóló pletykákat, de még nem találkozott személyesen vele, ugyancsak megdöbben és megijed, amikor rájön, hogy bizony már ismerik egymást.Barátnője esküvőjén ugyanis, egy eléggé kellemetlen helyzetbe kerültek, mivel, Ji Yoon, lakásán kötöttek ki azon az estén, mindketten.

Ji Yoon feladata, amire barátnője kérte, az volt, hogy eltűntesse az esküvőről az ügyvédet, de ezt csak úgy tudta elérni, hogy hazacipelte magához. Másnap reggel,  megegyeznek, hogy semmi sem történt és elfelejtik a balul sikerült estét, ám ezek után,  az irodában, Seok Jo, pont Ji Yoon munkájára figyel fel, akkor még persze, nem tudja kicsoda.

Amikor,  mindketten rájönnek, hogy ki is a másik,  akkor igyekeznek kerülni egymást. A cégnél végzett munka azonban,  egymáshoz köti őket és amikor Seok Jo egy baleset áldozata lesz, amiben elveszíti a hosszú távú emlékezetét, Ji Yoon az egyetlen segítsége, aki az eddigi elfelejtett életére emlékeztetheti.

Érdekes és elgondolkodtató a sorozat témája,  nagyon tetszett, a Kim Seok Jo-t alakító,  Kim Myung Min, remek színészi alakítása és a cég tulajdonosa, Cha Young Woo szerepében, Kim Sang Joong is nagy kedvencem, a City Hunter óta. Bár,  az emlékezetvesztés, egy szokásos klisé, itt mégis kicsit másképpen, érdekesebben tálalják a nézőknek, szerintem.

 

Kim Myung-Min Park Min-Young Kim Sang-Joong Chae Jung-An Jin Yi-Han
Kim Seok-Joo Lee Ji-Yoon Cha Young-Woo Yoo Jung-Sun Jeon Ji-Won

 

                                        

                                              

Téma: A New Leaf

Dátum: 2016.04.09

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: A new leaf

A szereplők miatt már érdemes belekezdeni,még ha egy kicsit sablonos is a sztori.Az összefoglalód, szuper volt Unni. :-)

Dátum: 2016.04.09

Feladó: Erika

Tárgy: Re:A new leaf

Igen, de pont azért mondtam, hogy bár sablonosnak tűnik, de nem az. -:)-:)

Új hozzászólás hozzáadása