A Man Called God

Ismertető:

Ezúttal egy 24 részes sorozatról írok, 2010-ből.
A férfi főszereplő,  a leginkább, Jumongból ismert, Song II Kook, Choi Kang Ta szerepében.
A történet, rögtön, rendkívül látványosan indul, először egy hajmeresztő ejtőernyős ugrással, majd egy harcjelenet következik, amelyben, Choi Kang Ta, 8-10 ninjával küzd meg, majd kiderül,hogy mindez, egy számítógépes szimuláció volt. A főhős ugyanis mindezzel, arra készül, hogy bosszút álljon a nagy hatalmú Kang Tae Ho-n, mert gyermekkorában megölette apját és felgyújtotta házukat, Kang Ta-t, pedig amerikai nevelőszülők fogadták örökbe.


A részletesen kidolgozott terv szerint, Hawaii -ra utazik, Kang Tae Ho,egy olajkonferenciára,valójában azonban fegyverkereskedést akar lebonyolítani és egy egész szállodát kibérel kényelmére,ahol a szállodaigazgatót, Vivien, Kang Ta csapatának tagja alakítja. Feladata szerint elkábítja altatóval Tae Ho-t, aki a szobájában, ágyában ébred, a plafonról vér csöpög rá és megjelenik a meggyilkolt édesapja a főhősnek, Choi Heo Ryaong. Közli vele, hogy visszajött bosszút állni a halálból és, 4 napja van, hogy feladja magát. Persze, nem túl sokáig tart a szimuláció okozta ijedtsége és esze ágában sincsen teljesíteni a követelést.
Eközben, a kotnyeles újságírónő is belekeveredik az eseményekbe, Jin Bo Bae, aki szintén Kang Tae Ho után nyomoz, mert sejthetően, valójában, fegyverkereskedés céljából utazott Hawaii-ra.

Miután, kiderül,hogy valójában riporternő,Kang Tae Ho elviszi magával a jachtra, ahol az arab herceggel kell találkoznia,azzal az ígérettel,hogy majd interjút készíthet a herceggel. A hajón azonban, a hercegnek beöltözve, Kang Ta várja őket csapatával, a valódi Jabal-t pedig megkötözve kitette a sivatagban,az akció előtt.  Miután felfedi kilétét, azt ajánlja, hogy életben hagyja, ha elárulja, hogy kik voltak még bűnrészesek apja halálában, megnevezi a három másik gyilkost. Kang Tae Ho a menekülést választja, de a motorcsónak felrobban, az újságírónő is vízbeesik a robbanáskor, de Kang Ta kimenti. Az elnök, Kang Tae Ho halálának, így egyedüli szemtanúja, Jin Bo Bae lett.


Kang Tae Ho halála után, Koreában is nyomozni kezdenek,de egyenlőre,csak annyit tudnak ,hogy aki megölte, Peter Pan nevezetű,amerikai férfi. Kang Ta pedig,csapatával,  visszatér hazájába, hogy családjának többi gyilkosán is beteljesítse bosszúját.


Nagyon látványos, izgalmas,akciódús sorozat, romantikával, féltékenységgel átszőve,érdemes megnézni. 

 

Főszereplők:

A Man Called God-Song Il-Guk.jpg A Man Called God-Han Chae-Young.jpg A Man Called God-Han Go Eun.jpg
Song Il-Kook Han Chae-Young Han Go Eun
Choi Kang-Ta Jin Bo-Bae Vivian
 
A Man Called God-Yu In-Yeong.jpg A Man Called God-Kim Min-Jong.jpg A Man Called God-Jo Jin-Ung.jpg
Han Chae-Young Han Go Eun
Choi Kang-Ta Jin Bo-Bae Jang Ho

 

Szerző:

            Belinszky Erika

Téma: A Man Called God

Dátum: 2016.10.04

Feladó: Harmath Anna

Tárgy: A Mann Called God

Örülők ennek a sorozatnak és annak hogy a kedvenc színészem játszik Song II Kook,most nézem.

Dátum: 2015.03.23

Feladó: Kiss Petra

Tárgy: A Man Called God

Hű, nagyon jó, már gondolkodtam róla, hogy megnézem, de most elbillent a mérleg :-)))
Szerintem Sonh Il Kook nagyon jó színész és a Jumongban is nagyot játszott!!
Nahh, kíváncsi vagyok!
Köszi!
Petra

Dátum: 2015.03.22

Feladó: Erika

Tárgy: Man Called God

Szívemből szóltál donszengem, itt nekem is jobban tetszett sokkal, mint a Jumongban. ☺☺

Dátum: 2015.03.22

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: A Man Called God

Megint egy szuper sorozatot találtál Unni,nagyon tetszett Song Il Kook,ebben a szerepben.A Jumongban annyira nem volt szimpatikus,de itt nagyon jó szerepet kapott.Szuper,hogy írtál róla!!! :-) :-)

Új hozzászólás hozzáadása

Szavazás

A három főszereplő nő közül,melyiket találod a legszebbnek?

Vivian (6)
55%

Jang Mi (4)
36%

Jin Bo Bae (1)
9%

Összes szavazat: 11