A legújabb sorozatok,filmek napról-napra

The Wrath

 
Egy korábbi horror, a 86-os, Woman's Wail címen ismert film feldolgozása a 2018. november 8-án mozikba került The Wrath.
A Joseon dinasztia idejében játszódik a sztori, két nő történetét öleli fel és titokzatosan kapcsolódik egy háromfős család tragédiájához....
Főszerepekben: Lee Ah Yoon és Park Min Ji

Touch your Heart

A Tvn csatornán lesz műsoron, Lee Dong Wook és Yoo In Na közös sorozata,  amiről hivatalosan, október 19-én állapodtak meg. Kwon Jung Rok a sztárügyvéd  szerepét játsza majd Lee Dong Wook és a titkárnőjét, Oh Jin Shim szerepét alakítja Yoo In Na. A Touch your heart című dorama, 2019 januárjára van tervezve a Tvn csatornán.
 

Dark Figure of Crime

A Koreai mozik jegyeladását jelenleg is vezeti ez a thiller,ami igaz történeten alapul,egy sorozatgyilkós,és egy nyomozó pszihológiai összecsapása.
A filmet Október 3-tól játszák a mozikban.
Főszerepben: Kim Yoon Seok,Yoo Ji Hoon

Room no.9.

Október 6-án indult ez az izgalmas dráma,a TVN csatornán.
Izgalmasnak ígérkezik,bár az alaptörténetben egy sorozatgyilkósságért elítélt nő,vár a halálos ítálet végrehajtására,
de jön egy csavar, ami mindent megváltoztat.

Bad Papa

Október 1-én remek sorozatok indulnak,ez a sztori szintén,az MBC csatorna jóvoltából.
A sorozat főszerepét,Jang Hyuk kapta.Számára is kihívás volt ez a szerep,egy apa,akinek jó apává kell vállnia.
Meglátjuk sikerül e neki. :-)

Where Stars Land

Szintén Október 1-én indul ez a romantikus dráma,bár sok mindent nem árulnak el a történetről,de a színészi gárda
összeállítása,már biztos,hogy egy remek kis sztorit ígér.A főszerepekben:Lee Je Hoon,Yoo Seoung Ho

The Beauty Inside

Október 1-én indult,ez a romantikus,vicces dráma.A JTBC jóvoltából.Érdekes sztori,arcváltós.
Talán ilyen történet még nem volt,ezért mindenképp érdemes lesz belekezdeni.
 

The last 49 Days

2018, augusztus 1-jén lesz a mozipremierje egy nagyon látványosnak ígérkező fantasy filmnek, Along With the Gods: The last 49 days címmel.
A film a halál utáni világgal foglalkozik,  időutazás, múltban,  jelenben,  jövőben játszódik,  1000 év történetét felölelve...
Főszereplők: Ha Jung Woo
                        Ju  Ji Hoon
                        Kim Hyang Gi
                        Ma Dong Seok

To Jenny

A KBS2 csatornán,  2018. július 10-én indul egy két részből álló,  romantikus mini dorama. Műsorideje,  este 23.00óra,  második része pedig 17-én kerül adásba. 
A történet egy tehetséges zenészfiúról szól aki a színpadon gátlásos,  de a zenéjén keresztül fejezi ki érzelmeit és egy épp leáldozóban lévő lánycsapat énekesnőjéről aki még nem tett le róla,  hogy álmait valóra váltsa. 
Főszereplők: Kim Sang Chul
                        Jung Chae Yun
                  

Thirty but Seventeen

Az SBS csatornán indul, július 23-án a Thirty but seventeen című sorozat,  műsorideje este 22.00óra. Egy nap 2 epizód kerül adásba,  mivel 35 perces részek. 
A történet két főszereplője,  egy férfi, Gong Woo Jin aki 30 éves,  de egy 13 évvel ezelőtti traumának köszönhetően senkivel sem tud kapcsolatot teremteni és egy 30 éves nő,  Woo Seo Ri aki 17éves kora óta komában van és 13 év után tér magához. Szellemileg azonban még mindig 17 éves szinten van. A két sérült ember találkozik és egymásba szeret. 
Főszereplők: Yang Se Jong
                        Shin Hye Sun

The Miracle We Met

A KBS2 csatornán indult,  2018.április 2-án,  a The Miracle We Met című romantikus fantasy dráma. Műsorideje,  hétfő és kedd este 22.00óra. 18 részes.
Song Hyun Cheol,   meghal egy autóbalesetben, egy másik emberben azonban felébreszti a lelkét. Így két család feje lesz és két feleséggel gyötrődik. 
Főszereplők: Hyun Cheol: Kim Myung Min,  Sun Hye Jin: Kim Hyun Joo
 

 

 

Wok of Love

Az SBS csatorna tűzte műsorára,  2018.május 7-től,  40 epizóddal a Wok of love című drámát. Műsorideje,  hétfő és kedd este 22.00 óra. 

Seo Poong,  egykoron a chef-ek csúcsa volt,  mára azonban egy kis kínai étteremben dolgozik. Az épület amiben az étterem működik,  Doo Chil Seong tulajdona,   aki nem éppen jóhírnevű,  börtönviselt ember.
Főszereplők: Lee Joon Ho: Seo Poong,  Doo Chil Seong: Jang Hyuk. 

 

 

Life on Mars

Az OCN csatornán indul,  2018.június 9-én a Life on Mars című fantasy, krimi sorozat. Műsorideje,  szombat és vasárnap este 22.20.
Han Tae Joo,  bűnügyi nyomozó,  gyorsan felfelé ívelő karrierrel. Egy sorozatgyilkosság kapcsán azonban baleset történik és Tae Joo egy kis városi rendőrség nyomozójaként ébred 1988 őszén a múltban...Visszatéréséhez a jelenbe rejtélyes sorozatgyilkosságot kell megoldania. 
Főszereplők: Han Tae Joo: Jung Kyoung Hó, Kang Dong Cheol: Park Sung Woong

Lawless Lawyer

 
 

Május 12-én kezdte el vetíteni a TvN csatorna új, izgalmas akció-thrillerjét az igencsak karakteres Lee Joonki főszereplésével. Lee igazán testhezálló szerepet kapott az ex-gengszterből ügyvéddé avanzsált Bong Sangpilt fogja alakítani, aki nemcsak a tárgyalóteremben, hanem a verekedésben is győzni tud a rosszfiúkkal szemben. Úgy tűnik, Koreában is  „rablóból lesz a legjobb pandúr”. Olvasd el rövid ismertetőnket, és azt hogy hogyan látja jelenlegi szerepét a szupersztár, Lee Joonki, részletek itt:   

www.erzeki-korea.hu/folyt-kov-to-be-continued/lawless-lawyer/

 

 

Mr. Sunshine

A TVN csatorna,  2018. Júliusában tűzi műsorára a Mr. Sunshine című sorozatot...Műsorideje, szombaton és vasárnap este 21.00.

Egy Amerikában nevelkedett fiú, mint Koreában állomásozó amerikai katona tér haza...
Főszereplők: Lee Byung Hun
                        Kim Tae Ri

 

Four Sons

Egy régen várt dráma, de érdekes, hogy egyenlőre nincs csatorna amely leadná a sorozatot...Annyi viszont biztos, hogy 2018-ban láthatjuk. 

Egy női nyomozó, Yeo Rin találkozik a halott barátja ikertestvéreivel, ekkor elhatározza, hogy mindenképp kideríti miért halt meg a férfi. Choi Jin Soo, aki egy rendőr és a halott kedvese barátja védelmezi Yeo Rin-t a nyomozás alatt. 
Főszereplők: Park Hae Jin Dong Jin
                        NaNa.       Yeo Rin

 

Should we kiss first?

 
Február 20-án indult az SBS-en ez a 32 részes (egy-egy rész 30perces) sorozat, amelynek főhősei a Szöulban élő, negyvenes éveikben járó magányos férfi és nő. Vajon sikerül egymásra találniuk? S ha igen, lesz erejük megtartani a szerelmet? S ha válni kell, vajon meg tudják tenni, úgy, hogy ne kapjanak és ne adjanak már több sebet? Kedves, humoros és megható hétköznapi történet, olyan kiváló színészek, mint a megindító szemű Kam Woo-sung, és a gyönyörű Kim Sun-A főszereplésével. Tudj meg részleteket itt:
 
 

 

Go, Go Waikiki!

Február 5-én indult a JTBC csatornán ez a nagyon eredeti humorú, pergős sorozat. Főhősei egy szeretnivaló lúzerbanda tagjai, akiknek sorsán keresztül bepillantást nyerhetünk a modern Korea mindennapi gondjaiba. A három fiatalember a filmszakmában szeretne érvényesülni, de egyelőre csak galibákba  tudnak keveredni. Átmeneti pénzkeresetnek egy kis panziót vezetnek, ami a Waikiki névre hallgat, csakhát éppen elzárják a vizet, mivel halmozódnak a kifizetetlen számlák...Ráadásul odakeveredik még egy fiatal egyedülálló anyuka is a pici babájával, mi lesz ebből? Főszereplők: Kim Jung-hyun (a rendező), Lee Yi-kyung (a színész) és Son Seung-won (a forgatókönyv író), no meg persze alányok...Ha térdcsapkodós, hasadatfogós szórakozásra vágysz, szívből ajánlom!
Részletes ismertető itt:
   

Suits

Egyenlőre még csak annyi biztos ennek a drámának a műsoridejéről, hogy 2018. első felében tűzi műsorára a KBS2 csatorna.

Choi Kyung Seo, legendás ügyvéd, vonzó és karizmatikus.  Go Yeon Woo-t, aki kiváló memóriával rendelkezik beajánlja az ügyvédi irodába ahol dolgozik.
Főszerepekben: Kyung Seo, Jang Dong Gun, Yeon Woo szerepében pedig Park Hyung Shik.

Are You Human too?

2018. tavaszán indul a KBS2 csatornán, 18. résszel egy új sorozat,  Are You Human Too .

Nam Shin egy nagyon gazdag család örököse. Amikor egy balesetben, megsérül és kómába esik, anyja,  létrehoz egy robotot, akit Nam Shin-ről mintáz.
Főszerepekben: Seo Kang Joon, mint Nam Shin és Kang Seo Bong, Seung Yeon szerepében.

Radio Romance

Lehetséges a szerelem egy rádióstúdióban? Hangolj rá és megtudhatod! Méghozzá a KBS2 csatorna hamarosan, január 29-én induló sorozatából. A sztori úgy indul, hogy egy sztárszínész, Ji Soo-ho (Yoon Doo-joon) két teljes órára összezárva kénytelen dolgozni Geu-rimmel (Kim So-hyun) rádiós programíróval egy élő adásban. Az előzmény az, hogy a lány, aki vak édesanyja miatt gyerekkorában szinte kizárólag rádiót hallgatott, most egy rádiócsatornánál dolgozik, de a program nem túl sikeres, így a rádióstúdió vezetői annak beszüntetését tervezik. Mentsvárnak szánják a top sztár szerződtetését, akiről azonban kiderül, hogy önállóan egyetlen mondatot sem képes elmondani, mindent szó szerint le kell neki írni.
 
Hogy hogyan lesz belőle egy rögtönzésre szorított, nagydumás DJ a rádiónál, és hogy hogyan alakul a kettejük bimbózó románca? Tudd meg a sorozatból, amely január 29-én indul és március 20-ig tart. További szerepekben láthatjátok még: Yoon Park-ot és Yurát    
 

I'm not a Robot

2017.december 6-án indul az MBC csatornán, I'm not robot című fantasy, romantikus dráma, 32 résszel. 35 perces epizódokkal, műsorideje, szerdán és csütörtökön este, 21.55-kor van. 

A történet egy férfiról szól, akinek még sosem volt barátnője és beleszeret egy robotba. 
Főszerepekben : Yoo Seung Ho és Cha Soo Bin

Hwayugi

 A Tvn csatornán, 2017. december 23-án indul ez a sorozat, egy  fantasy dráma, Hwayugi címmel,  műsorideje, szombaton és vasárnap este 21.00 óra. 

A történet, Son O-Gong és Wooma király, időutazásos harca,  sok gonosszal. ..
A dráma, Lee Seung Gi első szerepe, leszerelése óta. 
Főszerepekben : Lee Seung Gi
                              Cha Seung Won 
                              O Yeon Seo 
                               Lee Hong Ki

Black Knight

A KBS2 csatornán indul,  egy romantikus, fantasy sorozat, Black Knight címmel, 16 résszel. Műsorideje, 2017. december 6-tól, szerdán és csütörtökön este,  22.00 óra. 

Egy kétszáz éven át tartó szerelmi történet, ahol a férfi veszélyt jelent szerelmére, bármennyire is szeretné megóvni őt. 
Főszerepekben : Kim Rae Won és Shin Se Kyung

Money Flower

2017. November 11-én kezdődik az MBC csatornán egy új sorozat, Money Flower címmel. A műsoridő, szombaton és vasárnap este 22.00 óra.

Kang Pil Jo, aki árvaházban nőtt fel, most egy nagyvállalat jogi csapatának igazgatója, elismert és irigyelt szakember. Munkahelyén, sokan féltékenyek eredményeire. A történet bemutatja, hogy bizony sok ember azt hiszi, irányítja a pénzt, pedig inkább fordítva, a pénz irányítja az embereket...
Kang Pil Jo: Jang Hyuk
 

Jugglers

2017.december 4-én indul a KBS2 csatornán egy új sorozat, Jugglers címmel.

Műsorideje, hétfő és kedd este 22.00 óra.
Jwa Joon Yi, világ életében engedelmesen és odaadóan szolgálta munkaadóit és főnökeit. 
Nam Jin He, egy nagyvállalat igazgatója, magabiztos és erőteljes személyiség,  a két ember, főnök-beosztott viszonyba kerül.
Baek Jin Hee és Daniel Choi a két főszereplő.
 

Reverse

2017. November 11-én indul az MBC csatornán,  hétfőn és pénteken reggel 7.50-kor lesz a műsorideje, a Reserve című sorozatnak.

A sorozat 120 részes és az emberek közötti szerelem és bosszú áll a történet középpontjában.
Főszerepekben: Shin Da Eun, Lee Jae Hwang

Misty

2018. Januárjában indul egy új thriller dráma a JTBC csatornán. 

A történet főszereplője egy gyönyörű és tiszta lelkű özvegy, akit azonban rengeteg titok övez....
Főszerepekben: Kim Nam Joo és Ji Jin Hee

Money Bouquet

2017.augusztus 18-án, az MBC csatorna és Jang Hyuk ügynöksége bejelentette, hogy a színész valószínűleg elvállalja a csatorna új sorozatának, a Money Bouquet-nek a főszerepét. Partnernője pedig, Han Chae Ah színésznő. 

Jang Hyuk, Kang Pil Joo-t alakítja, aki egy árvaházból felemelkedett jogász...
 

At the beginning, It's All Good

2017.szeptember 14-én jelenik meg a koreai mozikban az At the beginning, It's All Good című romantikus film.

Egy amerikai fitness vállalat, koreai üzletébe, egy új, szupercsinos menedzser, Jenny érkezik, aki minden munkatársa figyelmét felkelti.
Főszerepekben : Ha Na Kung,  Lee Hyung Suk

School 2017

Már nagyon sokan várták ennek a sorozatnak a "folytatását", aminek ugyan semmi köze sincsen előző részeihez : ( School 2016,2015 ).

2017 júliusában kezdték el adni pár napja, a KBS2 csatornán, 16 résszel. Hétfő, illetve Kedd este 22:00-kor.

A történet  lényegében ugyanaz, középiskolások életéről szól a sorozat.

Főszerepben: Kim Se Jeong, Kim Jung Hyun és Jang Dong Yoon

Midnight Runners

2016 novembere és 2017 február 21-e között forgatták ezt az izgalmasnak ígérkező akciófilmet. Bemutatója augusztus 9-ére várható a hazai mozikban

A történet:
Két rendőrtanonc a rendőrakadémián szemtanúja lesz egy emberrablásnak, majd saját szakállukra nyomozni kezdenek az eltünk ember után.

Főszerepben: Park Seo Joon és Kang Ha Neul

Manipulation

Egy új SBS dràma indul,  2017. Július 24-én, Manipulation címmel. 
A sztori, az oknyomozó riporterek kemény világáról szól, akik felfedik a társadalmi szabálytalanságokat. 
Chun Woo Hee színésznő első főszerepe, valamint férfi főszereplő, Namgoong Min is. 

The Juror

Egyelőre annyit lehet tudni erről a mozifilmről, hogy valamikor 2017-ben jelenik meg és a sztori az esküdtek és bírók, törvényhozás berkeibe enged betekintést. 

Főszerepben: Moon So Ri

The Bride of The Water God

A TVN csatornán indul, a nagysikerű manga alapján a The Bride of Water God című dráma. 2017.Július 3-án kezdődik és hétfőn és kedden  este adják, 23.00-kor.  

A történet szerint,  a vízisten,  Baek Ha beleszeret egy  halandó nőbe, a pszichológus, So Ah-ba. 

Főszerepekben: Nam Joo Hyuk és Shin Se Kyung.
 

Real

2017. Június 28-tól játszák a koreai mozik a Real című filmet. 

A sztori főszereplője, Jang Tae Young egy bűnöző,  aki hideg és ambiciózus, mindent megtesz céljai elérésének érdekében. Aztán találkozik az egykori oknyomozó riporterrel, No Yeom-mal.
Főszerepben: Kim So Hyun, mint Jang Tae Young

Lookout

Egy új MBC dráma, ami 2017.május 22-én indult és műsorideje, hétfő és kedd este 22.00 óra. 

Műfaját tekintve thriller, 32 részes és egyszerre két részt adnak, részenként 35 perces. 
Olyan emberek összefogásának története, akik valamilyen bűnesetben veszítették el szeretteiket és fájdalmukat a bűnőzők üldözésével csillapítják. 

Főszerepekben: Lee Si Young, Kim Young Kwang, Kim Tae Hoon,

Negotiation

2017-ben kezdődik ennek a mozifilmnek a forgatása,  egyenlőre csak annyit tudni róla, hogy 2018-ban kerül mozikba. 

A sztori egy úgynevezett válságtárgyalóról szól,  aki a szöuli rendőrségen dolgozik,  Ha Chae Yoon. Egy napon szembekerül Min Tae Koo-val aki a főnökét rabolta el. 
Ha Chae Yoon szerepében: Son Ye Jin és Min Tae Koo: Hyun Bin

Delta Boys

A 17. Jeonju filmfesztivál díjnyertes filmjének,  a Delta Boys-nak, 2017. Június 8-án van a premierje a koreai mozikban. 

A sztori, a társadalmi ranglétra alján élő, négy férfiról szól,  akik egy kvartett versenyen indulnak. A remek humorral fűszerezett film a fiatal férfiak gyötrelmeit mutatja be ebben a  társadalmi csoportban.

The seeds of violence

A 18. Jeonju filmfesztivál díjnyertes filmje, koreai mozipremierjéről egyenlőre csak annyi ismeretes, hogy még 2017-ben mozikba kerül. 

Témája, egy seregben történt visszaélés utáni nyomozás.  
Főszereplők: Lee Ga Seop, Jang Jae Yun, Park Seong II

Warriors of the Dawn

2017. Május 31-én kerül mozikba ez az új történelmi film, ami a 16. Században játszódik. A megszálló japán erők miatt, Seonjo király elhagyja a trónt és Gwanghae herceg veszi át a királyi udvar irányítását. 

Főszerepekben: Lee Jung Jae, Yeo Jin Goo, Kim Moo Yeol

Seo Bok

Two Worlds connected

A történet, elméletileg tekinthető a W folytatásának,  de más szereplőkkel és újragondolt sztorival. 

2017-ben egy főiskolai tanuló testvére titokzatos körülmények között eltűnik és az egyetemen különös halálesetek történnek. A másik idősík már 2037 ahol gyakorlatilag már az érzelmek irányította emberek vannak kisebbségben az idegenek között, akik tanulmányozzák és szabályozzák őket. Vajon e két világot mi köti össze?
A dráma premierje a TVN csatornán,  május 22-én lesz. Műsorideje: hétfőn és kedden 23.00 óra. 12 részes. Főszerepekben: Yeo Jin Goo, Gong Seung Yeon és Kim Kang Woo

Biting Fly

2017 májusában kerül a mozikba ez a thriller,  krimi,  ami egy nagyon jól szervezett és hatalmas bűnszövetkezet leleplezéséről szól. 

Főszerepekben: Kim Jin Woo, Lee Yeon Doo, Jeong In Gi

Hyeon's Quartet

Április 15-től játszák a mozikban ezt a filmet, ami négy,  színésznek tanuló fiatal életéről szól,  akiket egy titkos napló segítségével szembesítenek félelmeikkel. 

Főszerepekben: Kim So Hee, Lee Kwan Hun,  Kim Kang Eun,  Sung Ho Jun

Yongsoon

2017. Májusában lesz a premierje ennek a filmnek,  főszereplője,  Yongsoon egy 18 éves diáklány,  aki beleszeret az iskolai, atlétikai csapat edzőjébe. A férfi azonban nem veszi komolyan a lányt és ezért Yongsoon azt mondja neki,  hogy a gyermekével terhes. 

Főszerepekben: Lee Soo Kyeong,  Choi Deok Mun, Choi Yeo Jin

Duel

2017. Június 3-án indul az OCN csatornán a Duel című Sci-fi thriller. Műsorideje,  szombaton és vasárnap este 22.00 óra. 

Jang Deuk Cheon,  bűnügyi nyomozó. Otthon kedves és szerető apja kislányának,  valójában azonban egy kemény ember. Munkája folytán találkozik egy emberi klónnal és belekeveredik az emberek és klónok csatájába. 
Főszerepekben: Jung Jae Young és Kim Jong Eun

I' can speak movie

2017 második felében kerül mozikba az I' can speak című film.

A forrófejű nyomozónő, aki mindig szereti kimondani az igazságot, aztán találkozik a nyugodt és higgadt angol tanárnővel és lelki társra találnak egymásban. 
Főszerepekben: Nah Ok Bong  és Lee Je Hoon

The Tooth and Nail

2017. Májusában kerül mozikba, a The tooth and the nail című film. Az eredeti történet egy 1955-ös, amerikai filmen alapul. 

Egy mágusról szól, aki feleségül vesz egy nőt akibe beleszeret és ezzel váratlan eseményekbe keveredik. 
Főszerepekben: Ko Soo és Kim Joo-hyeok

 

Be Careful of this Woman

2017. Március 29-én kezdték az SBS csatorna új drámájának forgatását,  amely az év második felében lesz műsorra tűzve. 

Jin Chang Wook, mint szöuli, kerületi ügyész játszik benne és a női főszerepben,  Nam Ji Hyun,  bírót alakít a sorozatban.

 

Eartwhorm

2017 első felében kerül mozikba az Eartwhorm című film. 

Won Seul, aki bénulással küzd,  imádja kislányát Ja Ya-t. Amikor a kislány erőszak áldozata lesz, megölik,  életét arra teszi fel, hogy megtalálja a gyilkost. 
Főszerepekben: Kim Gyeong Joon és Oh Ye Seul

Night of memories

Egyenlőre, csak annyit tudni biztosan, hogy idén kerül a mozikba, tehát  2017-ben a  Night of memories című thriller. 

Jin Seok, egy kirándulás alkalmával, 19 napra eltűnik és amikor előkerül, egyáltalán semmire sem emlékszik. Testvére, Yoon Seok nekilát, hogy kinyomozza mi történt. 
Főszerepekben: Kang Ha Neul és Kim Moo Yeol

Mother's Notbook

Mother's Notbook a címe annak az új családi drámának, ami 2017 májusában kerül a mozikba. 

Amikor Ae Ran,  aki már 72 éves,  de egy jól menő, köretüzlet tulajdonosa,  megtudja, hogy Alzheimer kóros, fia,  Gyue Hyun nagyon kétségbeesik. Mivel édesanyja már egyre súlyosabb állapotba kerül és a receptjeit is elfelejti, nem tudja tovább készíteni az ételeket, így kénytelen egy speciális intézetbe  adni. Elkeseredésében,  otthon próbálja lefoglalni magát édesanyja holmiját pakolva és ekkor megtalálja annak naplóját,  amit nemcsakhogy mindennap vezetett, de az általa készített, kedvelt ételek receptjeit is ebbe írta. Elhatározza, hogy saját maga veszi át a kifőzde vezetését. 
 Főszerepekben: Lee Joo Sil,  Lee Jong Hyuk

Sister is alive

2017. Április 4-én indul az SBS csatornán egy 50 részes új sorozat, Sister is alive címmel. Műsorideje, szombaton és vasárnap este 20.45. 

A történet középpontjában, három nő barátsága, szerelmei és sikerei. 
Főszerepekben: Jang Seo Hee, Oh Yoon Ah és Kim Joo Hyun

Collision

Collision címmel kerül a mozikba 2017. Márciusában egy új thriller. 

Egy hegyi kunyhóban,  különböző karakterű emberek gyűlnek össze. 
Amikor aztán egy ilyen kis helyen bezárva az érdekek és ellentétek egymásnak feszülnek, brutális harc alakul ki a kunyhóba zárt emberek között. 
Főszerepekben: Lee Seung Joon, Lee Ik Joon, Kim Beom Tae, Lee Roo Ri

Radiant Office

Az MBC csatornán indult,  2017.március 15-én, Radiant Office címmel egy új sorozat, 16 résszel. Műsorideje: szerda és csütörtök este 22.00 óra. 

Egy bútorcégnél dolgozó marketing igazgató és az ugyanitt dolgozó részmunkaidős nő,  öngyilkosságot követnek el. Ugyanabba a kórházba kerülnek és megismerkednek, ami újra értelmet ad életüknek. 
Főszerepekben: Go Ah Seong, Ha Seok Jin

My Secret Romance

2017. Április 17-én indul az OCN csatornán, My Secret Romance című romantikus sorozat. 

Cha Jin Wook egy gazdag család örököse, akinek futó kalandjai voltak addig, amíg nem találkozott Lee Yoo Mi-vel, akinek még nem volt kapcsolata. 
Főszerepekben: Sung Hoon és Song Ji Eun

Queen of  Ring

2017. Március 9-én indul az MBC csatornán, 3 résszel, csütörtökön este 23.00-kor egy új, romantikus sorozat, Queen of  Ring címmel. 

Nan Hee,  aki egy átlagos lány, de amikor kap egy családi örökségből származó gyűrűt, megváltozik és egy csapásra ragyogó szépség lesz belőle. 
Főszerepben: Kim Seul Gi

Gag powerful man

2017. Március 24-én kerül a mozikba, a Gag powerful man című animációs film.

A történet középpontjában, három, ügyetlen harcművész, akik ezúttal egymással küzdenek meg.

To Her

2017.március 4-én volt a premierje a koreai mozikban, a To Her című filmnek.

Gwang Ho, aki Szöulba utazik, mert nagyapja haldoklik, találkozik, rég látott unokatestvérével, Ji Yoon-al. A lány, időközben felnőtt nő lett és erős vonzódás alakul ki közöttük. Vajon, van jövője ennek a tiltott kapcsolatnak, esetleg van valami csavar a történetben?

Bluebeard

2017.március 1-jén van a premierje a Bluebeard című thrillernek. Egy sorozatgyilkosság áll a történet középpontjában, ahol nők az áldozatok. 

Főszerepben: Choi Jin Woong

Fight My Way

2017 májusában indul egy új dráma a KBS 2 csatornán. Go Dong Man és Choi Ae Ra egy fiatal pár. Dong Man, egy taekwondo oktató,  Choi Ae Ra pedig egy információs pultos az egyik áruházban. Mindkettőjüknek vannak álmaik, vágyaik, amiket nem szeretnének feladni, de az élet nehézségeivel is szembesülniük kell. 

Főszerepekben: Kim Ji Won és Park Seo Joon

Dad is Daughter

Dad is Daughter címmel kerül a mozikba egy új film, amely egy apa és lánya kapcsolatáról szól. A sokszor nagyon ellentétes vélemények, de mégis az egymás iránti szeretetről szóló apa-lánya kapcsolatot feldolgozó történet. 

Főszerepekben: Yoon Je Moon és Jeong So Min

Friend Couples: Swapping

2017. február 14-én,  azaz ma volt a premierje Koreában, a Friend Couples: Swapping  című filmnek. 

Két egyetemista házaspár,  akiknek kapcsolata unalmassá vált,  úgy döntenek,  hogy egy párcserével színesítik napjaikat. 
Főszerepekben: Si Hood,  Lee Soo,  Min Ho és Bon Sae

Coffee Mates

2017. március első napján lesz  a premierje, Coffee Mates című filmnek. 

A rendes háziasszony és feleség,  In Yeong, találkozik egy kávéházban, Hee Soo-val, egy szimpatikus férfival. Beszélgetnek és mivel kölcsönös a szimpátia,  úgy döntenek,  hogy találkoznak még,  de szigorúan csak kávézóban és nemsokára a legbensőbb titkaikat is megosztják egymással, a barátságból pedig erős vonzalom alakul ki. 
Főszerepekben: Oh Ji Ho, Yoon Jin Seo

Miss Baek

Január 21-től játszák a mozikban a Miss Baek című filmet. Igaz történet,  egy nőről,  aki egyedül próbálja megállni a helyét ebben a kegyetlen világban,  találkozik egy férfival,  aki védelmezni szeretné. 

Főszerepekben: Han Ji Min és Lee Hee Joon

Gadfly

Gadfly címmel kerül a mozikba egy új film februárban. Témája egy nagy csalássorozat leleplezése, ahol gyakorlatilag maguk az áldozatok akik a csalókat lebuktatják. 

Főszerepekben: Lee Yeon Doo és Kim Jin Woo

Secret forest

Secret forest címmel indul egy új krimidráma a TVN csatornán, februárban. 

A főszereplő, Hwang Shi Mok,  egy rideg és érzelemmentes ügyész, aki nem képes semmiféle empátiára. Azonban, amikor egy gyilkossági eset kapcsán találkozik,  HanYeo Jin nyomozónővel,  mégiscsak úgy döntenek,  hogy együtt derítik fel a titokzatos esetet. 
Főszerepekben: Cho Seung Woo, Dae Bo Na

Poet's love

Tegnapi nap,az-az 2017.01.21-én került a koreai mozikba a Poet's love című,  romantikus film.

A történet, egy Jeju szigetén élő költő és imádott felesége szerelméről szól, a gyermekkortól elmesélve.
Főszerepekben: Yang Ik Joon, Yeong Hye II

Andante

Január 14-én indult a KBS2 csatornán, az Andante című dorama, 16 résszel. 

Shi Kyung,a középiskolás fiú,  aki hozzászokott a nagyvárosi élethez, hirtelen a falusi emberek életébe csöppen amikor vidékre költöznek. 
Főszerepekben: Shi Kyung: Exo Kai 

Jung Da Bin

Naked Fireman

A KBS2 csatornán ma indul egy minidráma, Naked Fireman címmel. A 4 részes dráma csütörtökönként kerül vetítésre, este 22.00-kor. 

Kang Chul Soo, egy lelkes tűzoltó, akinek beteg barátja egy rejtélyes tűzeset áldozatává válik. A titokzatos örökösnő, Han Jin A sehítségével próbálja Jun kideríteni az igazságot. 
Főszerepekben: Lee Jun Hyuk és Jung V

Poet's love

Tegnapi nap került a koreai mozikba a Poet's love című,  romantikus film.

A történet, egy Jeju szigetén élő költő és imádott felesége szerelméről szól, a gyermekkortól elmesélve.
Főszerepekben: Yang Ik Joon, Yeong Hye II

You are too much

2017 februárjában indul egy új MBC dráma, You are too much címmel. Műsorideje, szombaton és vasárnap este 20.40.

Yoo Ji Na, népszerű énekes volt, de magánéleti válsága miatt kettétört karrierje. Jung Hae Dang, családja rossz anyagi helyzete miatt kezd énekelni, Ji Na dalait utánozva. 
Főszerepekben:  Uhm Jung Hwa és Ku Hye Sun

True Fiction

True Fiction címmel kerül mozikba , 2017-ben ez a film . 

A gazdag fiú , Kyeong Seok és barátnője , Ji Yeong elutaznak nyaralni , ahol találkoznak Soon Tae-val a rejtélyes fiúval és barátaival . 
Főszerepekben: Ji Hyeon Woo, Oh Man Seok

My friend's wife 2

A történet egy férfiról szól, akinek elege lesz feleségéből, és barátja hitvesébe szeret bele.
 
Főszerepben: Jeon Beom-joon, Lee Soo 
 
2017. 01-kor várható

Duke

2017 egyik újabb várható újdonsága: Igaz történet alapján készült a film. Témája, Észak és Dél-Korea találkozása,egy titkos projektben.
 
Főszerepben: Hwang Jeong Min és Joo Jin Woong

Solomon's Perjury

16-tól  játszák a Jtbc csatornán a Solomon's Perjury című drámát . Műsorideje, pénteken és szombaton este 20.30.

Egy középiskolában , az egyik diák öngyilkosságot követ el és több tanuló összefog, hogy kiderítse a valódi okát társuk halálának . 

Főszerepekben: Kim Hyun Soo, Jang Dong Yoon, Seo Ji Hoon

Bride Of The Water God

2017-ben egy újabb izgalmas, fantasy dráma érkezik. Ez a sorozat, az ugyanezt a címet viselő tavalyi film újragondolása. 
Főszerepben: Park Hee Soon és Jin Kyeong

Tomorrow Boy

A sorozat már elindult, áprilisban lesz vége. 5 rész van levetítve. A történet 4 középiskolásról szól,akik ugyanabba az iskolába járnak. Megtapasztalják a barátság és a szerelem nehézségeit.
Főszerepben: N, Kang Min Ah, Yoo Se Hyung illetve Moon Ji In.

Flirtyzel

December 3-án volt a bemutatója Flirtyzel című filmnek . 

Amikor VJ barátja csődbemegy , arra kényszeríti a lányt , hogy az interneten posztolja erotikus fotóit . Ezáltal sok rajongója lesz a világhálón , a lány azonban arról ábrándozik, hogy álmai hercege rátalál egy napon.
Főszerepben : Geum So Yeon , Baek Yoon Jae , Nam Ki Cheol

Defendant

2017 elején indul az SBS csatorna új sorozata, „Defendant”  (A vádlott) címmel. A történet főszereplője egy ügyész, aki arra kényszerül, hogy saját ártatlanságát bizonyítsa.

A főszerepben: Ji Sung 

While You Were Sleeping

While You Were Sleeping címmel készül majd 2017-ben egy új SBS dráma.
Egyenlőre ami biztos, hogy egy szerelmi történet, műsorideje szerda és csütörtökön este 22.00 óra.
A két főszereplő pedig,  Bae Suzy és Lee Jong Suk

Roman holiday

Roman holiday címmel kerül a mozikba, 2017 elején egy vígjáték.
Három, mindenre elszánt, de nagyon szerencsétlen emberrabló története.
Főszerepben: Im Chang Yeon

Split

Mai napon volt a premierje a koreai mozikban a Split című filmnek.
Chul Jong, ígéretesnek induló karrierje egy szerencsétlen baleset miatt kettétörik, így élete romokban hever, amikor is találkozik a zseniális, de autista Young Hoon-nal.
Főszerepekben: Yoo Ji Tae
Lee Jung Hyun

 

Room 7

2017 első felében jelenik meg a mozikban a Room 7 című thriller.
A 7-es szobában egy ismeretlen hullát találnak, megindul a nyomozás és az ügy egyre félelmetesebbé válik.
Főszerepben: Shin Han Gyee

 

 

House with a good wiew

House with a good wiew címmel kerül mozikba, novembertől a mai újdonságunk.
Jae Min, aki egy új házba költözik a szomszédban egy nő ablakára lát, aki érdekes dolgokat művel esténként.
Főszerepekben: Kang Cheol Ho és Yoo Ji Won

 

Real

Real címmel kerül mozikba 2017-ben egy új akció film, sok neves színésszel.
Jang Tae Young egy népszerű bűnöző a gengsztervilágban. Hideg és ambiciózus. Arról álmodik, hogy egy napon kaszinótulajdonos lesz, amikor is felkeresi egy riporter.
Főszerepekben: Kim Soo Hyun, Han Ji Eun, Sulli, Bae Suzy

 

Door 7

2017 januárjában , megjelenik az  EXO-s DO 5. filmje, amely a "Door 7" próbacímet viseli. A történet a 7-es szobában talált hulláról szól, ami egy filmvetítő szoba. A thriller izgalmasnak ígérkezik.
Főszerepben: Shin Ha Gyoon

 

Golden Pocket

Golden Pocket címmel indul egy új, 120 részes dráma az MBC csatornán. Műsorideje, hétfőtől péntekig, este 20.55-kor.
A történet főszereplője egy zseniális sebész, aki eddig csak munkájának élt, ám beleszeret egy nőbe akivel egyszercsak értelmet nyer számára is a család fogalma.
Főszerepben : Jin Yi Han

 

Working Street

Working Street címmel játszák a mozikban, október 15-től ezt a vígjátékot.
Tae Seong, egész életében arról álmodott, hogy harcművész lesz és testvérével, Tae Gi-vel próbálnak szerencsét Thaiföldön. A Working Street nevű utcában, ahol gyakorlatilag minden megtörténhet az emberrel.
Főszerepekben: Baek Seong Hyeon és Lee Si Gang.

 

Law Breakers

Law Breakers címmel kerül a mozikba még idén, év vége felé ez a dráma.
Yoo Ga Joon, igazi lézer, soha semmi nem sikerült még neki az életben. Egy bandába keveredik testvérével együtt, amíg egy napon találkozik Soo Bin-nal aki megismerteti a Bibliával.
Főszerepekben: Kim Ha Jeong, Kim Min Seong, Choi Jong Hwan

 

 

My Only Love Song

My Only Love Song címmel indul az MBC csatornán februárban egy újabb időutazásos thriller.
A főszereplő, Song Seung Yeon egy gazdag és borzasztó arrogáns fiatal lány, aki az embereket csak a pénzük alapján ítéli meg. Egyik nap azonban a Joseon korban találja magát és ráadásul a szegény, nincstelen emberek életét kell élnie, de szerencséjére találkozik On Dal-al a gazdag de nagyon jószívű fiatal nemessel.
Főszerepekben: Kong Seung Yeon és Lee Jong Hyun

 

Derailed

Derailed címmel kezdik játszani a koreai mozikban ezt a Busan filmfesztivál díjas filmet októbertől.
Elárvult, vagy családjukból kitagadott, otthontalan tizenévesek kemény, nehéz élete a film témája.
Főszerepekben: Minho és Ma Dong Seok

 

Dance from Afar

Egy egyetlen részes drámát tűz műsorára a KBS csatorna, november 20-án, vasárnap 23.40-kor, Dance from Afar címmel.
A történet egy színházi íróról szól, aki egy maradandó színházi előadás megalkotására.
Egyenlőre a szereplőkről még nincs információ, csak a rendező ismert, Lim Se Joon

 

Rule of violence

Októbertől játszák a mozikban, a Rule of violence című thrillert.
Seong Jin, egy középiskolai diák öngyilkosságot követ el. Bátyja, Seong Hyun azonban tudja hogy valójában iskolai erőszak áldozata lett és elhatározza, hogy megbosszúlja testvére halálát.
Főszerepekben: Kim Yeong Moo és Han Yeon Woo

 

My wife's excuse

My wife's excuse címmel kerül a mozikba a film, októberben.
A főhősnő egy magányos feleség, akinek férje rengeteget dolgozik, így sokszor van egyedül. Úgy dönt, hogy fitness terembe jár, azonban a személyi edző nem más mint első szerelme.
Főszerepekben: Yoo Pool Ip és Lee Sang Wook

 

Missing Woman

Missing Woman címmel játszák a mozikban, novembertől ezt a thrillert.
Egy gyermek a bébiszitterrel együtt eltűnik. Az anya 4 napos harcát mutatja be a film, hogy megtalálja gyermekét.
Főszerepekben: Kim Hee Won, Park Hee Joon

 

Twenty Thousand Won to Pyongyang

A KBS csatornán játszák azt az egyetlen részes sorozatot, aminek Twenty Thousend von to Pyeongyang a címe. Műsorideje, október 23-án, 23.40-kor.
A film, egy katolikus pap életébe nyújt betekintést.
Főszerepekben: Kim Yeong Jae  Han Ju Wan

 

Laughter Disqualified

A KBS csatornán indult, szeptember 11-én a Laughter Disqualified című dráma.
Lee Ji, aki időjós, mindenben aprólékos, tökéletességre törekvő. Egy napon aztán beleszeret Sin Na-ba aki felforgatja nyugodt és precíz életét.
Főszerepekben: Jo Dal Hwan, Ryu Hwa Young

The Uninvited-Welcome Guest

The Uninvited-Welcome Guest címmel játszák a mozik ezt a thrillert, szeptember 29-től.
Egy körözött szökevény besurran egy idegen házba, ahol a ház urát éppen inflagranti éri.
Főszerepekben: Jeong Kyeo Woon és Shim Eun Jin

 

King Loves

2017-ben kerül adásba az MBC csatornán a King Loves című dráma.
A szerelem és barátság történetét feldolgozó romantikus sorozat tervezett részeinek száma, egyenlőre még ismeretlen. Annyi tudható, hogy a Joseon korban játszódik, Chongryerol király idejében.
Főszerepekben: Yoona és Si Wan