Robbantás 

Song Seong-heon

Akár így is nevezhetnénk SONG Seung-heon (38) karrierjének legutóbbi állomásait, hiszen a nagy sikernek ígérkező kínai film, a „The Third Way of Love” (A szerelem harmadik útja) után újabb bizonyítási és kiugrási lehetőséget kapott – ezúttal nem más, mint Bruce Willis oldalán.

A koreai színész ügynöksége tegnap (június 3-án jelentette be a hírt, hogy egy új kínai háborús filmben együtt szerepel a két sztár. Ha pusztán csak a neveket néznénk, már szinte borítékolható az újabb siker, hiszen ki ne ismerné az amerikai szupersztárt, SONG pedig Ázsia-szerte tízezrek bálványa és kedvence. 

a pilóta                                          és az amerikai kiképzőtiszt

A hatalmas költségvetéssel készült film „munkaneve” egyelőre „Da Hong Zha”, ami körülbelüli fordításban annyit tesz: „ nagy robbanás”. Az anyagiak mellett maradva nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a kiszivárgott hírek szerint a film becsült költsége 100 milliárd won-ra rúg (90.5 millió USD !!!!!), ami jóval meghaladja Bruce Willis „Die Hard” filmjeinek összköltségét.

       II. világháborús koreai vadászgépek, 1945.

A koreai sztár ügynöksége azt is felfedte, hogy a II. világháború idején játszódó filmet Kínában és Koreában is forgatják. SONG ebben egy vadászbombázó pilótát alakít, akinek légi kötelékét az amerikai parancsnokság Korea területére telepíti. Az amerikai kiképzőtiszt és később SONG parancsnokának szerepét Bruce Willis viszi, akinek akciófilmbeli tapasztalata természetesen megkérdőjelezhetetlen. 

 

A film egyes részeinek forgatása már megkezdődött, és 2016 második felében tervezik a bemutatóját. A mellékszerepekben olyan kínai színészeket találhatunk,mint Liu Ye,Nicholas Tse, vagy Huang Sheng Yi.

Egyébként ez a film lesz SONG Seung-heon első háborús akciófilmje és második kínai filmben vállalt szerepe, amelynek a címe „The Third Way of Love”.  

 The Third Way of Love

A gyönyörű és szomorú szerelem története, a „The Third Way of Love” egyébként egy kínai bestseller online-regény feldolgozása és filmvászonra vitele. Ennek a filmnek a forgatása már befejeződött, jelenleg a produkciós utómunkálatok folynak és bemutatóját valamikor az év végére tervezik az alkotók.

 

 

Nos, mindkét filmre még jó sokat kell várnunk, de addig is röviden elevenítsük fel SONG Seung-heon pályafutását.

1995-ben, mint oly sokan, ő is modellkedéssel kezdett, aztán kisebb televíziós szereplésekkel. Az első igazi kiugrást a 2000-ben készült „Autumn in my heart”hozta meg számára, amit ma már klasszikusként emlegetnek a szakmában.

 Autumn in My Heart

Aztán már jöttek a sikeres sorozatok, hogy csak a legfontosabbakat említsük: „Summer Scent” (2003), „East of Eden” (2008) és a legutóbbi, a 2013-as „When a Man Loves”, amit valóban méltán emlegetnek egyik legjobb alakításának. 

When a Man Loves...

SONG nagy erénye, hogy nem beskatulyázható színész. Akciófilmben, thrillerben, románcban és drámai alkotásban egyaránt kiemelkedő, meggyőző –mindent el tudunk hinni neki.

A nagyfilm-ipar moguljai is felfigyeltek tehetségére és folyamatosan kapja a jobbnál jobb szerepeket. 

Ezek közül személy szerint elsőként a 2004-ben készült „Ice Rain” c. filmet emelném ki, amely három hegymászó drámai küzdelmét mutatja be a természet elemeivel, saját magukkal és érzelmeikkel. 

 Ice Rain

A „Better Tomorrow” –ban (2010) gengsztert alakít és bebizonyítja, hogy a bosszú-történetekben, akciókban és sötét figurák megjelenítésében is kiváló. Az „Obsession” (2014) c. filmben egy Vietnámot megjárt, nős katonatiszt szerepében drámai alakítását összeszorult szívvel nézzük, mert sérült idegei és érzelmei bizonyulnak legádázabb ellenségének, amikor beosztottja feleségével egy fojtogató éjszakán furcsa viszonyba keveredik.  

Legújabb koreai filmjében a „Wonderful Nightmare” – ben („Gyönyörű rémálom”, vagy angol címén „Miss Wife”)  júliusban láthatja őt a moziközönség. 

SONG Seung-heon & UHM Jung-hwa a "Gyönyörű rémálomban" 
bemutató: Júliusban ! :-)

Téma: Song Seong-heon

Dátum: 2015.06.08

Feladó: Brigitta 7834

Tárgy: Song Seung-heon

Nagyon jó lesz biztos ez a film! nagyon szeretem Seung-heont, mert ügyes, férfias nagyon és GYÖNYÖRŰ pasi :-D

Új hozzászólás hozzáadása