Lee Min-ho fejvadász lesz

       ismét filmvászonra lép

    Min-ho

A Lee Min-ho rajongók bizonyára nagyon várják,  hogy kedvencüket mikor láthatják újra  az „ezüst” filmvásznon a nagysikerű „Gangnam Blues„ után. Nos, a pillanat elérkezett, bár azért nem mindjárt holnap lesz! A Starhaus Entertaintment , Lee Min-ho ügynöksége  június 8-án (tegnap) tett bejelentése szerint Lee főszereplésével hamarosan forgatni  kezdik a  BOUNTY HUNTERS („Fejvadászok”)  című  koprodukciós , pán-ázsiai filmet.

Már most sokan előre kasszasikernek könyvelik el, nem csak Lee Min-ho népszerűsége és csinos képe miatt, sőt, nem is a várhatóan hatalmas költségvetés (35 milliárd won, 31 millió USD) okán, hanem mert a műfaját akció-vígjátékként határozta meg a koreai rendező, SHIN Tae-ra.

SHIN Tae-ra

Azt nem állíthatjuk,hogy a direktor nem rendelkezik ilyen tapasztalatokkal, hiszen  elég megemlítenünk az abszurditás határait döngető komédiát, a „Runway Cop” –ot, vagy a „Level 7 Civil Servant” (más címen: My Girlfriend is an Angel - 2009)  akció-komédiát.

 A koreai Mr.&Mrs Smith

Kang Ji-hwan szenzációsat alakított anno 2009-ben (nem először) , de.. milyen lehet LEE Min-ho komikusnak? Nos, ezzel kapcsolatosan van egy-két kritikusnak fenntartása,  viszont nem ők fogják a bevételeket hozni, igaz? Minden esetre, Min-ho eddigi munkáit bekalkulálva, érdeklődéssel várhatjuk , hogy második nagyfilmjében hogyan teljesít.     

A film tartalmáról nem sokat tudunk, annyit szivárogtattak ki, hogy jócskán lesz benne akciós jelenet, nagy adag komikum, és még némi borzongás is, amíg a fejvadászok és az üldözöttek macska-egér játékot űznek egymással. A rosszfiúk egy szállodai bombamerényletben mesterkednek, de aztán jönnek a fejvadászok…

A Chungmuro/Filmnews úgy vélekedik, hogy az üldözéses tartalmakból nehéz újdonságot kihozni,  sőt itt szinte már minden csontot lerágtak.  Abban viszont reménykedik, hogy a rendező képes kidomborítani a dolgok muris oldalát.

„Törődtünk-e vajon a ’My Girlfriend is an Agent ’ orosz bioterrorista kém történetének mély tartalmával – fejtegetik tovább - , vagy meg akartuk-e  érteni, meg mondanivalókat keresgélni? Dehogy! Hátradőltünk jót mulattunk, jó nagy gegek voltak benne, aztán másnapra már csak egy-két poénra emlékeztünk”  

Kang Ji-hwan komikusnak is szenzációs volt

„Lee Min-ho karakteréről annyit lehet tudni, hogy egy éles eszű, rendkívül ügyes kezű harcos,  aki időnként ködösít, mellébeszél és elbűvöl – ezt az oldalát már megmutatta nekünk „– folytatja a Filmnews egyik szerzője.  „Ha abból indulok ki, hogy amit eddig láttunk tőle, az eléggé mozdulatlan, pléhpofás arcjáték, semmiképp nem olyan, mint a rendező korábbi komédiáiban brillírozó KANG Ji-hwan sziporkái.

Lee Min-ho - Boys Over Flowers

"Végül is a „Boys Before Flowers”-ben voltak ilyen szikrák, amik humorérzékről tanúskodnak. Igaz, röpke pillanatig tartottak, de ott voltak. Nos, meglátjuk, mért ne pattanhatna ki végül meggyőzően?  Minden esetre, a magam részéről nagyon várom, hogy LEE egy ilyen oldalról is bemutatkozzon, felüdülés lenne a melodrámaira hozott Gangnam figura után. Most tényleg megmutathatja, hogy sokoldalú színész-e.” – eddig a filmszakértő írása.

 Angelababy

A női főszerep sorsa még nincs eldöntve (június 7.), úgy hírlik, hogy a csodaszép kínai modell, Angela Yeung (művésznevén: Angelababy) kapja a szerepet, de ezt az ő ügynöksége még nem erősítette meg.

A film egyébként koprodukciós alkotás lesz, amelyben a koreai Starhaus Entrtaintment (LEE képviselője), a Pegasus Motion Pictures (Honkong) és a Harmonious Entertaintment (Sanghaj)   vesz részt.   A forgatás során szinte egész Ázsiát végignyargalják, lesz felvétel Thaiföldön, Kínában, Hong Kongban és persze Dél-Koreában is. Augusztusban indul a munka, a film bemutatóját pedig valamikor a jövő évre tervezik.  

 

 

Szerző:

Érzéki Korea