Kim Namgil vissztér a TV-be

 

Sokáig úgy tűnt, hogy Kim Nam-gil hátat fordít a kisképernyőnek, és inkább kizárólag filmszínészi karriert fut, de rajongói nagy örömére a nyáron televíziós sorozatban is viszontláthatjuk.

TV sorozatban legutóbb a 2013-ban készült „Shark” c. thrillerben szerepelt, ahol a „Bad Guy” (2010), illetve a nagysikerű „Silla királyság ékköve” után szintén kettős, nehezen megítélhető jellemű hősöket alakított, akik aztán tragikus módon el is buknak a végén. Kim Nam-gilnek a mozifilmekben is jó párszor meg kellett halnia, gondoljunk csak a korábbi „Portrait of A Beauty”-ra, a „Lovers Vanished”-re, vagy a közelmúlt filmjeire, mint pl. a „Shameless”, vagy a legutóbb 1 millió nézőt vonzó katasztrófafilmre, a „Pandorá”-ra(2016).  Saját bevallása szerint felüdülés volt eljátszania 2015-ben a hatalmas hazai és nemzetközi sikert hozó film (The Pirates) férfi főszerepét, ahol a lúzer rablóbanda fejeként végre kedvére komédiázhatott, ráadásul meg sem kellett halnia, sőt még egy gyönyörű kalózbarátnőt is tudott szerezni magának.  

Kim Namgil és Kim Ahjoong, a két doktor

Nos, most ismét látható lesz a tvN orvos-fantazy sorozatában, ahol partnernője az igen érdekes szépségű sztár, Kim Ah-joong lesz. Mindketten már számtalanszor bizonyították tehetségüket, remélhetőleg nagy élményben lesz részük a nézőknek.

A készülő sorozat egyelőre a „Myueongbulheojeon” koreai és a „Living Up To One’s Name” angol (kb. „A név kötelez”) munkacímet viseli.

az ősi akupunktúra tudománya...

A történet középpontjában egy 17.századbeli, a Joseon-korban élt orvos áll,  aki egyszer csak a 21.századi Szöulban találja magát. Nos, eddig ebben semmi különös nincs, hiszen épp elég időutazásos sorozatot láttunk, és reméljük, sikerül valami meglepetéssel előrukkolni a stábnak. Az bizonyos, hogy a sztori főhősének alakját egy Heo Jun nevű, valóban élt, nagy tiszteletben álló híres Joseon-kori orvos ihlette. Sorozatbéli doktorunk neve Heo Im, aki egy rendkívül tehetséges gyógyító, fő eszköze az akupunktúrás tűkészlet, ő maga pedig meglehetősen fura szerzet, ráadásul még hipochonder is… Hiába a tehetség, hiába az akkoriban sztárgyógymódnak tartott tudás, Heo Imet mellőzik, udvari karrierről nem is álmodhat alacsony származása miatt. Aztán egy váratlan baleset után majd’ 500 évet utazik előre a történelemben, és a mai Szöulba csöppen.

a modern orvostudomány...

Dr. Choi (Kim Ah-joong alakításában) ezenközben egy harmadéves kardiológus rezidens doktornő hétköznapjait éli egy fővárosi kórházban. A hideg, realista és csak a munkájának élő külső mögött azonban titkok és szomorú érzelmek egész sora rejtőzik, amit ridegen és nagyon keményen takargat. Az alternatív gyógymódok számára csak hókuszpókuszkodást jelentenek, az akupunktúrát pedig egyenesen megveti és üldözi. Csoda-e, hogy amikor a két doktor találkozik, az összecsapás elkerülhetetlen? Csakúgy, mint ahogy a sorsuk, melynek sodrása ellen semmit sem tehetnek, minthogy haladjanak a mindent elsöprő végzetük felé.

No, majd látjuk! :-)

A sorozat rendezője Hong Jong-chan (többek között: „My Dear Friends”) és augusztusban kerül a TV képernyőre hétvégi sorozatként.

 

// 2017. május 20.//

 

Szerző:

Érzéki Korea

Téma: Kim Namgil vissztér a TV-be

Dátum: 2017.10.06

Feladó: Csakanyu

Tárgy: A név kötelez

Nos kész van a magyar felirat,megnéztem a sorozatot és a szívembe zártam.Kim Nam Gil fénylett és a vége is jó :)

Dátum: 2017.07.05

Feladó: Estellla

Tárgy: Kim Nam Gil visszatérése a TV-be

Kim Nam Gil nevét keresve bukkantam rá a koreai filmsorozatokra. Azóta is ez a "káros" szenvedélyem, egymás után nézem a filmeket. Remélem ebben a sorozatban nem hal meg. The Pirates filmjét meg lehetne nézni valahol magyar felirattal? Aki tudja, legyen már szíves estella3@ freemail címre a linket elküldeni. Előre is köszönöm. Estella

Dátum: 2017.07.06

Feladó: Érzéki Korea

Tárgy: Re:Kim Nam Gil visszatérése a TV-be

Kedves Estella!
Kérdezd meg a "Koreai Film- és Drámaközösséget", ők a tavaly előtti budapesti Koreai Filmfesztiválra készítettek egy magyar nyelven feliratozott változatot a bemutatóra.Ezen a néven megtalálod őket a Facebookon.
S ha megvan a válasz, oszd meg itt is kérlek a Kim Nam Gil rajongókkal!

Köszi, üdv,
Érzéki Korea

Dátum: 2017.06.07

Feladó: (másik) juli

Tárgy: KNG

Nagyon-nagyon örülök én is, hogy viszontláthatjuk (filmeken kívül) tv-sorozatban. Máig és talán örökre beírta magát Bidam megformálásával a szívünkbe, örök kedvenc, remek színész.

Dátum: 2017.05.25

Feladó: H. Juli

Tárgy: KNG

Én nagyon várom már! Örök kedvencem, nagyon tehetséges és vonzó pasi és azok a szemek, jajj, senkinek nincsenek ilyen szemei :-)

Új hozzászólás hozzáadása