Kibeszélő

Fő témánk:2017-es év TOP drámái

 

Téma: Kibeszélő

Dátum: 2016.09.29

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Moon Lovers

Valahogy már a 9. Résznél éreztem, hogy sunyi a 8. herceg és nem szereti őszintén Hae Soo-t. Viszont, hogy ekkora tapló legyen arra azért nem számítottam. So igazi férfi, ritkaság. ..

Dátum: 2016.09.28

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Moon Lovers

Kedves Kati!

A 11.-dik rész önmagáért beszél,ha esetleg még nem láttad,akkor majd ebben a részben választ kapsz a kérdésedre.Nem szeretném lelőni a poént,de nagyon megható.

Dátum: 2016.09.27

Feladó: Kati

Tárgy: Moon Lovers

Nagyon izgalmas,a 10.-dik rész vége,hogy alakul majd ezek után alig bírom kivárni.Szerintetek,miért távolodik el Hae Soo,Wook hercegtől?

Dátum: 2016.09.27

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Moon Lovers

Szia Kati!

Nekem valahogy kezdettől olyan sunyinak tűnik a 8. herceg és arra tippelek, hogy nem szeretitek annyira korántsem Hae Soo-t ahogy állítja. Magam is nagyon várom a következő részt, 11-et, szerintem durván megcsavarják most a sztorit.

Dátum: 2016.09.25

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Moon Lovers

Talán nem véletlen,hogy mostanában ez a sorozat,nagy népszerűségnek örvend.Bár kap hideget,meleget szerintem akinek nem tetszik az ne nézze.:-)Sok kedvenc sorozatom van,de remélem a történet végére ezt is közé sorolhatom.Szóval,kedves" Moon Lovers" rajongok itt nyugodtan írhattok a sorozatról.

Dátum: 2016.09.25

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Moon Lovers

Szerintem eddig szuper a sorozat, tényleg semmi rosszat nem tudok mondani róla, de abban magam is nagyon reménykedem, hogy nem rontják el a végét, de még a közepét sem. Minden részét nagyon várom és amennyiben boldog végkifejlet lesz, akkor számomra többször nézős sorozat.

<< 1 | 2

Új hozzászólás hozzáadása