Kibeszélő

Fő témánk:2017-es év TOP drámái

 

Téma: Kibeszélő

Dátum: 2017.02.18

Feladó: Erika

Tárgy: 2017 Top drámái

Az újév, sok jó sorozatot hozott nekünk, mindenféle műfajban, talán nekem a Legend of the blue sea és a Voice eddig a kedvencem. Az első, mert igazi, romantikus, időutazós sztori, elsőszámú színészemmel, utóbbi pedig, mert hihetetlenül izgalmas és fordulatos sorozat, bár itt a férfi főszereplő éppen nem tartozik nálam a Top listások közé. Ti hogy vagytok ezzel, kinek, melyik tetszett az eddigi sorik közül??

Dátum: 2017.02.18

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re:2017 Top drámái

Idén az abszolút kedvencem a Voice.Szuper izgalmas,igazi lebilincselő sorozat.

Dátum: 2016.10.18

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Moon Lovers

Sajnos elért a sorozat egy olyan pontra ami nekem már nem tetszik.Kicsit több fantáziát tehettek volna a sztoriba,és kevesebb történelmi szálat.Szerintem senki sem a történelem órárá kíváncsi senki,hanem "Fait-es" mindent elsöprő,igaz szerelemre.Mostmár csak a kiváncsiság miatt nézem,mert talán a végére betesznek egy váratlan fordulatot.

Dátum: 2016.10.10

Feladó: Petra

Tárgy: Moon Lovers

Sziasztok!

A nagyon várom a 14.részt.A bemutató alapján unatkozni nem fogunk,és ahogy néztem végre Hae Soo is viszonozza So herceg szerelmét.Örül a szívem.☺☺❤

Dátum: 2016.10.12

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re:Moon Lovers

Sajnos,a dolgok nem úgy alakulnak,ahogy szeretnénk.A 14 rész elején már totál mérges lettem,mi lesz itt még....Senki nem lesz boldog,jajjjj!!!! :-(

Dátum: 2016.10.04

Feladó: Kati

Tárgy: Moon Lovers

Sajnos nem lett jobb Hae Soonak.Mostmár csak abban reménykedek,nemsokára visszakerül a jelenbe.Most olyan kilátástalan minden,meg azt is remélem Soo herceg is valahogy Szöulba csöppen.☺☺☺

Dátum: 2016.10.06

Feladó: B.Krisztina

Tárgy: Re:Moon Lovers

Az lenne még csak váratlan fordulat,Én is mindig csak azt remélem nem lesz történelem hű.Hamarosan kiderül,már csak 7 rész van.☺

Dátum: 2016.09.30

Feladó: Petra

Tárgy: Moon Lovers

Sziasztok!
Én is imádom ezt a sorozatot,csak kár,hogy heti 2x van.Egész héten csak ezt nézném.Szerintem innen kezd igazán bonyolodni a történet,és megindul majd a hatalomért a harc.
Nem tudom mennyire lesz benne valós történelmi szál,mert akkor még csavarosabb lesz.Csak remélem,hogy ilyen kitalált sztoriban nem lesznek a történelemhez hűek.Mindenesetre az Én kedvencem So mellett Jung herceg.

Dátum: 2016.10.02

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Moon Lovers

Szia Petra, szívemből szóltál, hogy remélhetőleg tényleg nem lesz történelemhű a sztori, mert akkor semmi jó nem sülne ki belőle. Mindenesetre szerintem nagyon jó a film, mind a szereposztás, mind a rendezés és a fülbemászó dalok tekintetében.
Már nagyon várom a folytatást, azt hiszem, hogy igyekszem már a műsorideje alatt nézni.

Dátum: 2016.09.29

Feladó: Kati

Tárgy: Moon Lovers

Egyenlőre csak angol felirattal néztem meg,az angolom jobb mint a Koreai:-)az egyáltalán nincs,tudásom.Le vagyok döbbenve,nagyot csalódtam.Azt hittem őszinte a Wook herceg,itt mindent visz So herceg,nagyon megkönnyeztem.Remélem,azért mostmár jobb napok jönnek Hae Soora.

1 | 2 >>

Új hozzászólás hozzáadása