Kim Nam-gil a Vogue-ben

Extravagáns fotók és egy őszinte vallomás

Extravagant photos and an honest reflection on acting

 

A Vogue decemberi számában igencsak extravagáns képekkel és színészi karrierjéről szóló  őszinte vallomással lepte meg az olvasókat a Pandora  c.  óriási kasszasiker főhőse, Kim Nam-gil.

„Amikor 2009-ben a ’Silla királyság ékköve” után addigi karrierem csúcsán voltam, azon kaptam magam, hogy kezdek más, kevésbé sikeres kollégákat lenézni, de legalábbis sajnálni. És ezt nem szerettem magamban. Ezért döntöttem úgy,  hogy  bevonulok katonai szolgálatra, A ’Bad Guy-t’ le is kellett rövidíteni miattam.

Aztán a két év alatt minden megfordult, azt éreztem, hogy tökéletesen elfelejtettek, az utcán már meg sem ismertek fényes nappal.  Nah, mondhatom kezdett összeszorulni a szívem, énekelni próbáltam, turnézni, de csak nem leltem a helyem. Aztán jött a ’Shark’, meg a ’Pirates’, na az azért jót tett kicsit. De pokoli volt azt érezni, hogy a többiek mind ott vannak a reflektorfényben és rám nem hull elég fény…

Ekkor komoly lelki vizsgálatot tartottam, mélyre kajtattam magamban, kerestem az utamat. Már nem vagyok féltékeny a többiek sikerére, mert ma már szeretem azt, aki vagyok.Dolgozom elég sokat, vagy forgatok, vagy a projektemmel foglalkozom. Ha a legjobb tudásom szerint követem az utamat, a szerencse is velem ballag."    

 

(Új filmjét a ’Pandora-t’ 6 nap alatt több,mint másfél millió néző  látta és további két filmje vár bemutatásra)

// 2016. december 13. //