Igazság Jung nélkül? Ehh!

Partners for Justice, MBC 1-2 évad

Már a 2. évad fut az MBC-n, és a „Partners for Justice” még mindig a legnépszerűbb sorozat a saját idősávjában (hétfő, kedd). Nem véletlen, mert ebben a kategóriában (nyomozás, emberi tragédiák, igazságügyi orvosszakértői vizsgálat, társadalmi problémák) a sorozat tényleg nem szokványos, és épp ezért nem mindennapi élményt ad.

A sorozat két fő figurára épül, az első évadban még kezdő ügyésznő (Jung Yoomi) és a már sok mindenen átment, átkozottul modortalan kórboncnok doktor (Jung Jaeyoung) párosra. A helyszín eredetiségét valódi kórház valódi kórtermei és kóbonctani felszerelései biztosítják,  Jung Jaeyoungot pedig valódi kórbonc szakorvos dresszírozta.

igazi kórboncnok doktortól tanul a színész...

 

A stáb július 8-án tartott sajtótájékoztatóján belengette az esetleges 3. évadot, de jelenleg úgy néz ki, hogy abból a gyakorlatilag a showt a hátán hordó, embertelen rosszmodorú, de zseniális dr. Baek Bum-ot alakító Jung Jaeyoung már kiszáll. Pedig ezt a figurát – szerintem – egyszerűen nem lehet pótolni mással. Jung Jaeyoung persze elsősorban FILMszínész, filmográfiája olyan hosszú, hogy a „Dunától a Han folyóig ér”, így főleg nem a sorozat-, hanem a filmrajongók ismerik és szeretik. (Személyes: nálam a színészskálán number 1.)  Szóval sajnálnám, ha Jung kiszállna, de addig is nézem, és nagyon ajánlom a sorozatot!  A magam részéről már újranézem, imádom, hol körmöt rágok, hol összeszorul a szívem, hol lefordulok a székről a röhögéstől, hol papírzsepiért kotorászok, de gyenge gyomrúak, vagy könnyed romantikára vágyók azért ne fogjanak bele!    

 ...amikor egy színészbe beleég a figura, vagy fordítva? Dr. Baek és Jung Jaeyoung

 

// 2019. július 10.//

Szerző:

      

Érzéki Korea