A KÉRDÉS

 
 

MOTTÓ: „nincs rossz műfaj, csak ha unalmas az alkotó” (Voltaire)

A koreai sorozatok kedvelőinek havonként jelentkező rovata – 2014. november  *Paramggot*

 

Szereti/szereted a dél-koreai TV-sorozatokat?

Budapest, Utca embere 1:    Mi vaaaan???!.. (udvariasan elköszönök)

Budapest, Utca embere 2:    Óóóó… nagyon szeretem azokat! Istenem, azok a gyönyörű tájak, meg ruhák! A kedvencem a Dong-Yi volt, meg a Korona ékköve is. Tudja, nagyon megsirattam azt a szegény kislányt. Mondja meg a tévének, hogy adjanak többet, mert mostanában nincs egy sem, csak a brazilokat ismételik folyton…  (hálásan nézek utána) 

Budapest, Utca embere 3:    Wow, az nagyon király! Az az a karatézó kínai nyomozó, akinek a lökött néger haverja van, vágom? Hát az csúcs, szóval, érted..., izé.. (ott hagyom csendesen)

Péter: Nem nagyon ismerem. Viszont egyet láttam, tiszta véletlenül volt bekapcsolva a TV este. A „Pasta” – nagyon jó volt, általában nem nézek tévét, de ezt végignéztem. A történelmi filmek? Hát nem hiszem, hogy az bejönne, nem igazán vagyok jó töriből ! Ilyen lazát azért megnéznék még (széles vigyor).

Erzsi (lázasan csillogó szemmel): Jaj, függő vagyok, mindenevő! Sőt fertőzött és kezdek fertőzni ... (picit arrébb állok)

Anna:  Igen, szeretem és régebben nagy rajongó voltam. Most kicsit kevesebb időm jut erre… (megértően bólogatok)

Virág: NANÁ! Szerelmes vagyok beléjük! Egyszerűen nem tudok nélkülük élni, Takla-Makán sivárság lenne az életem, ha nem lennének ezek a gyöngyök!! (vidámak vagyunk)

Sang-mook (koreai egyetemista): Sajna, de nem! (ooopsz, ennyit erről!)

Timi: PERSZE!! (… és úgy néz rám, mintha visszakérdezne: „te józan vagy??”_ ez nagyon feldobott)

Dóri: Egyszerűen imádom!  (azt hiszem: értem…)

 

Szereplőinkkel később még találkozunk és sok mindent megvitatunk. Csatlakozz! Természetesen szó esik majd arról, mi is ez a földrészeken végigsöprő új műfaj, a „K-DRAMA jelenség?” Hogyan, mikor született? Mi a titka a gyönyörű színésznőknek és az egzotikus, szívdöglesztő színészeknek? Ha van kedved, gyere velünk, legyél résztvevője ennek a kalandnak.                            Éééés…. 

                                                     ACTION!