TV műsorok versenye

A televíziós csatornák mindenhol ádáz küzdelmet vívnak egymással a nézők kegyeiért, persze hogy így van ez Koreában is. A nézettségi, népszerűségi index változik és alakulása bizony hogy sorsokat, karriereket határozhat meg. A versenyben az értékelésnél nem csak a nézettségi index számít be, hanem más mutatókat is bekalkulálnak, így hálón való rákeresések száma, a média megjelenések és ezek népszerűségi adatai is rengeteget nyomnak a latba.

A kiértékelés eredményeit hetente közzé teszik, mi most itt tekintélyes CJ E&M legfrissebb, tegnap (május 26-án) közzé tett jelentését osztjuk meg veletek.

Eszerint tehát az első öt helyezett:

 

1. 

Tekintélyes előnnyel vezet a KBS vadonatúj sorozata a „Producer”.  Amolyan „színház a színházban”, vagyis „TV a TV-ben”, mivel a sorozat főhősei a  történetben egy népszerű televíziós csatornánál dolgoznak és szerencsétlenkednek. Na hol? Hát persze, hogy a KBS-nél! :-)

 

 2. 

Az MBC dalversenye lett az ezüstérmes („King of Mask Singer"). Nagy izgalomban tartja a nézőket, mert ki kell találni, hogy ki is énekel az álarc mögött, nagy meglepetések, nagy nevetések és óriási ováció kíséri a show műsort.   

 

 

 

3. 

A tvN reailty főzős műsora a „Three Meals a Day” (Napi háromszori étkezés) változatlanul óriási siker.

Itt ugye arról van szó, hogy két sztár (férfi), Lee Seo-jin és Ok Taecyon a hét három napját egy kicsiny faluban töltik és napi háromszori étkezést kell kihozniuk abból, amit ott találnak. Nehezíti a dolgot, hogy nyakukra érkezik egy szöuli sztárvendég, akit etetni kell, na persze, hölgy…

 

 

4. 

Az SBS sorozata a „The Girl Who Sees Smells” (más címen: „Sensory Couple”) bukott két helyet, mert a megelőző héten még vezetett. (csak remélni merjük, hogy nem hullanak fejek az SBS-nél….) Az alapkoncepció igen szellemes: egy lány látja a szagokat és segít a nyomozásban egy kedves rendőrfiúnak, aki szintén furcsa képességekkel rendelkezik. Vagyis… inkább nem rendelkezik. Vagy hogy is van?? J Inkább nézzétek meg, még megy a történet…

 

 

5. 

Orange Marmalade 

A KBS csatorna nem áll rosszul, mert egy másik sorozata is a top ötben van, igaz az ötödik helyen, de azért mégiscsak ott van. Sajátos, megható hangvétellel  mutatja be a középiskolások életét, érzelmi világát és útkeresését.

 

Forrás: Soompi

 

Szavazás

Te melyik műsort néznéd legszívesebben?

Producer (13)
25%

King of Masked Singer (9)
18%

3 Meals A Day (8)
16%

The Girl Who Sees the Smells (12)
24%

Orange Marmalade (9)
18%

Összes szavazat: 51