Díjkiosztási lázban

 
 

Közeledik az év vége, s ez többek között azt is jelenti, hogy a három legnagyobb televíziós társaságban lázasan készülnek az idei dráma díjak átadó ünnepségeire. Persze, megy a nagy találgatás, hogy a népes sztárcsapatból kik lesznek azok, akik bezsebelhetik a megtisztelő címeket.

KBS

A KBS december 31-én tartja díjátadó ceremóniáját. A szemfüles média tudni véli, hogy a jelöltek listája immár öt főre szűkült.

Jang Hyuk

A lehetséges győztesek között emlegetik Jang Hyukot, aki idén a „The Merchant, Gaekju” c. drámában nyújtott alakításáért számíthat a nagydíjra. A jég hátán is megélő, talpraesett figurára, mást szinte el sem lehetne képzelni, mint a csibészesen vonzó JANG-ot.

 Kim Hye-ja

KIM Hye-ja az „Unkind Women”c. sorozatból is az egyik nagy esélyesnek tarják. Egy család három generációjának női tagjai a főszereplői ennek a drámának, amelyben KIM az erőskezű nagymamát alakítja.

GO Doo-sin, "All About My Mom"

A KBS jelöltjei között szerepel a szintén veteránnak számító színésznő, GO Doo-shin, akit az „All About My Mom”-ban nyújtott szívhezszóló teljesítményéért tartanak az egyik titkos favoritnak, de a díjat megkaphatja egy másik alakításáért is a z „Eccentric Daughter-in-Law”-ban.

Eddig már mindhárman díjazottak, Jang Hyuk a „Chuno”- ban (2010), míg KIM 2008-ban, GO pedig kétszer is, 1989-ben és 2004-ben is „legjobb színésznő” lett.

So Ji sub

Hihetetlen, de igaz, hogy SO Ji-sub eddig még nem zsebelt be KBS nagydíjat, ám – úgy hírlik - erre most kiváló lehetősége nyílhat. Mivel is mással, mint az „Oh My Venus”-beli alakításával?  Óóóóó, igen:-)

Kim Soo-hyun

KIM Soo-hyun már elég sok díjat nyert a „My Love from A Star”-ért, és most ismét ezzel szerepel a jelöltek között.

 

MBC

Az MBC társaságnál is nagy a készülődés, hisz ők egy nappal korábban, már december 30-án kiosztják a legjobbaknak járó díjakat.

Hwang Jung-eum

A legtöbben Hwang Jung-eum-ra fogadnak, aki természetesen idén a „She was Pretty’c. nagysikerű sorozatban nyújtott izgalmas és sokoldalú alakításáért kapná az MBC idei nagydíját.

Ji Sung

Állítólag kiváló esélyekkel indul sokak nagy kedvence Ji Sung is a nagydíjért, aki ezúttal a „Kill Me Heal Me”-ben csillogtatta meg nem mindennapos tehetségét, ahol is nem kevesebb, mint hét karaktert alakított.

 Baek Jin-hee

 

 Jeon In-hwa

A két hölgy együtt szerepel a „My Daughter, Geum Sa-wol” c. rendkívül sikeres sorozatban, amely egy olyan családról szól, amely a bosszú és a gyűlölet miatt szétesett, és amelyben a lány, Geum Sa-wol heroikus küzdelmet folytat, hogy összehozza a családtagokat.

 

SBS

Nem kevésbé izgalmas a verseny az SBS házatáján sem, és a december 31-én tartandó díjkiosztó ünnepséget szintén óriási várakozás előzi meg.

Kim Hyun joo

Azt suttogják, hogy a nagy várományos KIM Hyun-joo, aki az „I have a Lover”c. drámában nyújtott valóban szuper teljesítményt. (A mi oldalunkon is olvashatod az ajánlót, s ha még nem láttad, feltétlenül olvasd el, s aztán nézd meg ezt rendkívül érdekes sorozatot, amit KIM alakítása kifejezetten feldob)

Joo Won

Ha láttad a „Yong-pal”-t, akkor egyetértesz JOO Won esélyességével a nagydíjra. Az ifjú  sebészdoktort alakító Joo beleszeret egy chaebol örökös lányba és az érzelmek ezer skáláját tapasztalja ezáltal. A remek alakítást csak dícsérni lehet.

 Cho Jae-hyun

Sokan hálás szerepnek tartják a negatív karakterek megformálást, és úgy vélik, ezeket könnyebb eljátszani. Ami engem illet, én ezt nem hiszem. Meg kell nézni CHO Jae-hyunt a „Punch”-ban a főügyész szerepében és talán igazat adsz. Rendkívül árnyalt alakításáért így fel is került a díj várományosainak listájára.

Nos, meglátjuk!  :-)

 

// 2015. december 16 //

 

Téma: Díjkiosztók előtt

Dátum: 2015.12.31

Feladó: Sz. Kata

Tárgy: díjkiosztó!

Csajok! :-D
Az MBC-nél JI SUB nyert!!!! Hurrá és gratulációóóó :-))))

Dátum: 2015.12.16

Feladó: Fityfiritty

Tárgy: díjkiosztó

hű, izgi lesz! ^o^
alig várom! vannak titkos favoritjaim is a jelöltek közt, remélem nyernek!

Új hozzászólás hozzáadása