KIM Namgil már NEM egyedül folytatja :-)

 

FRISS HÍR!

(2015. október 7)
 

KIM Namgil nem sokáig rótta magányos szabadúszóként az útját, a napokban írja alá kizárólagos szerződését Hyun Bin ügynökségével, az O & Entertaimnet-tel.

Akik tehát aggódtak, hogy esetleg nehéz lesz boldogulnia ebben az igencsak kemény és üzleti alapokon működő filmes világban, azok most megnyugodhatnak, mert Hyunnal nemcsak jó kollégák, hanem állítólag igen jó barátok is.

Gratulálunk mindkettőjüknek, egyikük sem jár rosszul a másikkal! :-)  

 

Korábbi cikkünk:

A filmipar bennfentes köreiből kiszivárgott hírek szerint KIM Nam-gil megvált eddigi ügynökségétől, a Star J Entertainmenttől és hivatalosan is önálló útra lépett, hogy így nézzen szembe a jövő kihívásaival. A Star Entertainment, akikkel KIM több, mint hét évig dolgozott együtt, egyébként teljes mellszélességgel támogatta a színész döntését, hogy leválik az ügynökségekről. Azt nyilatkozták, KIM elért arra a pontra, amikor már nincs szüksége közvetítő cégre, mert rendkívül keresett sztárja a filmes világnak.  

KIM Nam-gil számos nagysikerű film és népszerű sorozat főszereplőjeként mára már a filmes szakma és a különféle szórakoztatóipari vállalatok  érdeklődésének abszolút középpontjában áll, akik mind szeretnének vele leszerződni.

(a szavazás után folytatódik a cikk!)

 

 

KIM Hamarosan elkezdi forgatni legújabb filmjét, egy különösen izgalmas thrillert, a „Muderer’s Guide to Memorization”-t (kb. „Útikalauz gyilkosoknak az emlékezéshez”).  A film Kim Young-ha azonos című regényéből készül és egy sorozatgyilkos (SEOL Kyeong-gu alakításában) kétségbeesett küzdelméről szól, melyet az Alzheimer-kór erősödő tüneteivel folytat. Eközben úgy határoz, hogy még egy utolsó emberéletet elvesz, ez pedig nem másé, mint lánya barátjáé (KIM Nam-gil). Arra gyanakszik ugyanis, hogy a férfi számára a lányával (Seol-hyun alakításában) folytatott kapcsolata csak ürügy, hogy az ő közelébe férkőzzön, majd egyre erősödik benne az a nyugtalanító érzés, hogy a lány szeretőjét egy régi bosszú motiválja, aminek ő a célpontja. És a lélegzetelállító macska-egér játék elkezdődik…

A tervek szerint az új film jövő évben kerül a mozikba.

 

KIM Nam-gilnek jelenleg két filmje is már a gyártási munkálatok utolsó szakaszában van. Az egyik ezek közül egy Joseon-korabeli, kosztümös film (Hymn, vagy: Dorihwaga) amelyben a királyság legbefolyásosabb emberét alakítja, aki egyben a király édesapja is. A rajongók abban valószínűleg egyetértenek, hogy Namgilnek igencsak jól állnak a kosztümös filmek (is! :-) * a szerk megjegyzése). Nos, itt nem igazán egy szimpatikus karaktert kell megformálnia, hanem egy olyan embert, aki hatalmával visszaélve kiszakít környezetéből egy fiatal pansori énekesnőt (Bae Suzy alakításában) és ágyasává teszi. A forgatásról kiszivárgott hírek szerint Kim alakításában azonban Daewongun emberi, sőt esendő arcát is megismerheti a néző a művésztől megszokott megrendítő karakterábrázolással.

 

A másik alkotás, ami jelenleg még szintén a gyártók asztalán van, és ugyancsak még ebben az évben tervezik a bemutatását, egy katasztrófafilm, amely a „Pandora” címet viseli. Rendezője az a PARK Jung-woo, aki mind sikeres forgatókönyvíróként, mind sikeres rendezőként bemutatkozott már, sőt kasszasikert aratott 2012-es „Deranged” horrorba hajló filmjével díjat is nyert.

A mostani katasztrófafilmjéről azonban úgy hírlik, hogy ennél egy jóval realisztikusabb és tényleges fenyegetést jelenthető témát dolgoz fel, mégpedig egy atomreaktor által okozott szörnyű katasztrófahelyzetet. A hangsúly mégsem annyira a látványos jelenetekre fókuszál, hanem az egyes emberek küzdelmére a túlélésért. KIM Nam-gil Jae-hyukot, a film főszereplőjét fogja alakítani, aki szinte egyedül, életét az utolsó leheletéig kockára téve kényszerül védeni családját és a többi embert. Kemény és tragikus hőssé válik.

 

KIM Nam-gil így nyilatkozott szerepéről:

„Amikor elolvastam a forgatókönyvet, nem tudtam ellenállni, és igent mondtam a szerepre. A filmnek szerintem nagyon sok erénye van, de leginkább az, hogy igyekszik rávilágítani azokra az emberi tulajdonságokra, amelyek egy ilyen szörnyű helyzetben előbújnak belőlünk – akaratunktól függetlenül. Egy ilyen kiélezett pillanatban kiderül, hogy a hangzatos szavakat szavalókból seperc alatt gyáva kukac válik, és az is, hogy aki hallgat,és gyávának tartják,  mert nem a szavak mestere, az az adott pillanatban halált megvető bátor emberré változik. Nagyon megfogott Jae-hyuk figurája. Bár a film műfaja eleve izgalmas, de azért választottam a „Pandorát”, mert nagyon megszívlelendő üzenete van, és a súlyos gondolatok mellett megszólítja, felpiszkálja a legmélyebb érzelmeket”.   

// 2015.szeptember 24 //  

Szavazás

Melyik új filmjét néznéd meg legszívesebben?

Hymn (23)
16%

Pandora (14)
10%

Murderer's Guide to Memorization (10)
7%

Nem kérdés. Mindhármat! (96)
67%

Összes szavazat: 143

Bidam - a legnagyobb sorozatsiker

Téma: KIM Namgil egyedül folytatja

Dátum: 2020.06.16

Feladó: jessica

Tárgy: book

jo ged venczem

Dátum: 2015.12.16

Feladó: Marcsi Fésüs

Tárgy: film

Alig várom,a további filmjeit,mindig nagy örömmel néztem,egy csodás sok oldalú színész! Hajrá KIM NAM GIL!

Dátum: 2015.11.02

Feladó: S. Éva

Tárgy: Kim Nam Gil Oppa

Én már alig várom, hogy valamelyik filmje megjelenjen. Jóóó, tudom, nálunk még sokáig várni kell rá utána is, de akkor is :)
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz bemutatva valamelyik filmje ????
Köszi előre is!

Dátum: 2015.09.26

Feladó: Maya

Tárgy: Kim Nam Gil

Nehéz utat választott...nem lenne hátrány egy csak vele foglalkozó ügynökcsapat.

Dátum: 2015.09.27

Feladó: Érzéki Korea - > Maya

Tárgy: Re:Kim Nam Gil

Egyetértek veled, de tuti lesz egy csapata !

Dátum: 2015.10.09

Feladó: Maya

Tárgy: Re:Re:Kim Nam Gil

lett...ennek a Star J már annyira nem fog örülni

Dátum: 2015.09.26

Feladó: Simonia12

Tárgy: Kim Nam-gil

Great video, thank you for showing this wonderful acting by KNG... I wish him great success now that he is a freelance agent...Can't wait to see more of his work.

Dátum: 2015.09.26

Feladó: Érzéki Korea - > Simonia12

Tárgy: Re:Kim Nam-gil

I am glad you enjoy it too. Yeah, he's a great actor and person. All the best for him!

Dátum: 2015.09.25

Feladó: Kati55

Tárgy: Kim Nam-gil

Wow, ezt a videót még nem is láttam! Olyan szép, megint megsirattam Bidamot.
Asszem, újranézem a Sillát :-)
Amúgy én is minden jót kívánok neki, ilyen tehetséggel nincs rászorulva ügynökségekre, akik csak tovább tollasodnak rajta. Na meg atöbbi színészen is.

Dátum: 2015.09.25

Feladó: Micimackó

Tárgy: Kim Nam Gil

Sok sikert kívánok neki és nagyon szurkolok! Biztosan megvolt rá az oka és bízom benne, hogy megállja a helyét, sőt jobb lesz neki így, szabadon.

Hajrá Oppa! Szeretünk! We all love you! Go, and good luck to you!

Új hozzászólás hozzáadása