ATHENA/A Háború Istennője

Ismertető:

Ez a sorozat, 2011-es, 20 részes és gyakorlatilag az Írisz testvérsorozata.
A történet kezdete, akkorra tehető, amikor az NSS, Hyun Junt árulónak minősíti és Budapesten üldözi.
Dél-Korea elnöke, Jo Myeong Ho, országának, egy újfajta nukleáris technikát próbál megszerezni, ezzel azonban még sokan vannak így, ezért eléggé nehéz feladatnak bizonyul. Az északi tudós, Dr. Kim, aki disszidált hazájából, de jelenleg orosz fogságban van, aki képes a kívánt technológia kidolgozására. Az amerikai hírszerzés, ázsiai vezetője,Son Hyuk, aki amerikai utasításra, szintén Dr.Kim-et próbálja elkapni, mert Amerika is meg akarja szerezni az új fejlesztést.

Az elnök,megbízza Kwon Youn Kwan-t, a híres Black csapat vezetőjét, hogy hozza el Koreába Dr. Kim-et,azonban ez az akció kudarcba fullad és kis híján, Youn Kwan is meghal.Son Hyuk és csapata, köztük a szép, de kegyetlen kémnő, Yoon Hye In megakadályozza, hogy kivigyék Japánból a tudóst és Yoon Kwan-t megkínozzák.A sikertelen akció után három évvel, az elnök utasítására ismét megkeresik Yoon Kwan-t, aki már visszavonultan él egy kis halászfaluban kislányával. Elviszik a Kék Házba, ahol az elnök ismét szeretné megbízni, a tudós kiszabadításával, de először nemet mond, csak miután megmutatják Son Hyuk képét, aki újra Szöulba utazik Amerika megbízásából, vállalja el a küldetést. Ezúttal azonban kiköti,hogy teljes felügyeletet akar az NTS, terrorelhárító csoport fölött és közvetlenül akar jelenteni az elnöknek. Megkapja tehát az NTS igazgatói posztját és vállalja, hogy Dr.Kim-et leszállítja a Kék Háznak.


Eközben, a fiatal Jung Woo,aki nemrég került NTS-hez,nagyon reméli, hogy végre, igazi, ügynöki munkát kap. Egy akció során, a vidámparkban megismerkedik a gyönyörű lánnyal, Hye Inn-nel, akiről fogalma sincsen, hogy valójában amerikai kém.
Legközelebb aztán, munkahelye, adminisztrációs részlegén találkoznak és, bár mindent megtesz,hogy randevúzzon vele, a lány hajthatatlan, elvei szerint, nem keveri munkáját a magánéletével. Amikor azonban, volt főnöke, Son Hyuk ismét megjelenik és beszélgetni hívja Hye Inn-t, az egyből igent mond a meghívásra. Megbeszélik,hogy mivel visszatért Szöulba, Son Hyuk, így újra beveszi a lányt csapatába, titokban neki dolgozik majd.


Nemsokkal később aztán, Jung Woo, végre úgy tűnik,hogy igazi megbízást kap, egy kiküldetést, Olaszországba. Társat is kap a feladathoz, legnagyobb megdöbbenésére, Hye Inn-nel kell együtt dolgoznia. 

Olaszországban aztán igazán beindul a cselekmény és nagyon izgalmas részek várnak a nézőkre. Bár annyira nem mondanám jónak, mint az Írisz sorozatokat, de szerintem nagyon jó a szereposztás és az akciójelenetek is igazán színvonalasak. Összességében, nekem nagyon tetszett a sorozat. 

 

Főszereplők:

           
Athena Goddess of War-Jung Woo-Sung.jpg Athena Goddess of War-Cha Seung-Won.jpg Athena Goddess of War-Su-Ae.jpg Athena Goddess of War-Lee Ji-A.jpg Athena Goddess of War-Kim Min-Jong.jpg Athena Goddess of War-Choi Si-Won.jpg
Jung Woo-Sung Cha Seung-Won Soo-Ae Lee Ji-Ah Kim Min-Jong Choi Si-Won
Lee Jung-Woo Son-Hyuk Yoon Hye-In Han Jae-Hee Kim Ki-Soo Kim Joon Ho
         
Athena-you dong keun.jpg Athena-lee jeong kil.jpg Athena-kim young ae.jpg Irish-kim seung woo.jpg Irish-oh yoon ah.jpg
Yoo Dong-Geun Lee Jeong-Kil Kim Yeong-Ae Kim Seung-Woo Oh Yoon-Ah
Kwon Yong-Kwan Jo Myeong-Ho Choi Jin-Hee Park Cheol-Yeong Oh Sook-Kyung
NTS Director Korean President Secretary for President N.K. enovy science lab boss

 

 

Szerző:

              Belinszky Erika

Téma: ATHENA/A Háború Istennője

Dátum: 2015.03.16

Feladó: Belinszky Krisztina

Tárgy: Athena

Köszi Unni,hogy írtál erről, a jó kis krimiről.Sajnos még nem láttam,de sok olyan szereplő van benne,amiért érdemes lesz megnézni. :-) :-)

Dátum: 2015.03.16

Feladó: Erika

Tárgy: Re:Athena

Igeeen,tényleg érdemes megnézni,de az Irisszel kezd, donszengem!:-):-)

Új hozzászólás hozzáadása