Love Clinic

3. Love Clinic (연애의 맛)

Az egymást gyógyító doktorok esete... :-)

A vidám, kacér szórakozást kedvelőknek remek kikapcsolódást hozott ez kissé bizarr románc, ami semmiképp nem összekeverendő a 2012-ben készült sorozattal és a szintén ilyen címet viselő YouTubo-on elérhető filmmel!!!

 

A történet két orvosról szól, akiknek különböző okokból megvan a maguk problémája.  Hát igen, néha a doktor szíve is fáj :-) 

Sin Seol doktornő urológusként dolgozik a férfi klinikai-részlegen és noha egyetemi évei és doktori vizsgái után is még „úgy” nem volt férfival dolga , az a klinikai specialitása, hogy segítse a férfiasságukban hátrányba került páciensek gyógyulását (… ööö, ugyebár érthető?) 

A kolléga, Seong-ki szülész-nőgyógyász, akivel különös, de pszichikailag elfogadható dolog történt,  egy sikertelen császáros operációja után többé már nem tudja magát férfinak érezni még ösztönösen sem. Legyen az a legszexibb nő, a férfiassága nem engedelmeskedik.    

Egyszer aztán pocsolya-részegen találja a szomszédjában lakó doktornőt, aki véletlenül és öntudatlanul érzékeny területen érinti meg őt és a doktor eltűnt férfiassága váratlanul válaszol… 

Főszereplők:

 

GANG Ye-won (35)

Ha valaki látta a "The Huntress-ben", ebben a Joseon- korban játszódó "Charlieangyalaiban", akkor itt bizony egy telejesen új arcáról ismerheti meg a művésznőt.

 

Akit pedig talpra kell állítania, az nem más, mint

OH Ji-ho (39)

Megismered még a színészt ebben a szerepében? Ha nem, akkor bizony erősen ajánljuk, hogy nézd meg az általunk is ismertetett sorozatban (Chuno), ahol a karizmatikus Tae-ha tábornok szerepében láthatod (többek közt) feledhetetlen alakításával.

www.erzeki-korea.hu/ujdonsagok/the-slave-hunters-chuno/

 

HOPPÁ :-D