Wonderful Nightmare

 (Gyönyörű rémálom)

Song Seung-heon új filmje egy paraszthajszállal előzte meg a hétvégi nézettségi listán a LEE Byung-hun és JEON Do-yeon főszereplésével készült új történelmi filmet a „Tale of the Sword”-ot.

Az alig pár napja bemutatott vígjáték („Wonderful Nightmare”) főhősnője Yeon-woo egy igencsak ambiciózus, nagyképű és öntörvényű ügyvédnő, szakmájának a megszállottja, és mint ilyen, szerelemben, házasságban, család nyújtotta boldogságban egy cseppet sem hisz. Éppen arra készül, hogy az Egyesült Államok egyik legmenőbb ügyvédi irodájánál elfoglalja új állását, amikor egy tragikus autóbalesetben életét veszíti. Kiderül, hogy a Mennyországban hibázott valaki, nem neki, hanem egy hasonló nevű, idős hölgynek kellett volna megjelennie az Úr színe előtt.

Song Seung-heon és Uhm Jung-hwa

A hibát kicsit korrigálandó, az Égiek megengedik neki, hogy egy hónapra visszatérjen a földi életbe, mégpedig egy kétgyerekes, férjezett asszony testében. Új életének a párja egy hétköznapi, szorgos irodai alkalmazott, és egyből két gyerkőce is akad egy problémás tini és egy még problémásabb hatéves személyében. A házaspár és a kis család mulatságosabbnál mulatságosabb szituációkba keveredik és a néző jó nagy kacagások mellett őszintén szurkolhat, hogy sikerüljön nekik!