Fatal Intuition

Úgy tűnik, hogy novemberben Koreában különösen szeretik a misztikumot és a megmagyarázhatatlan erők hatalmáról szóló történeteket. Tudniillik a hazai filmek között a hétvégén második helyen is egy misztikus thriller végzett, rendezője Yun Jung-hyeong.

Jang-woo ( Joo Won, legutóbb „Yong Pal”) és Eun-ji testvérek, akik apjuk halála után magukra maradnak, és csak egymásra számíthatnak. Hogy húga jobb körülmények között tudja elvégezni a középiskolát beköltöznek a városba. A lány egyszer csak egy napon eltűnik, majd három nap után Jang-woo rábukkan a holttestére. 

Tanú, bizonyíték és indíték hiányában a rendőrség tehetetlen, így Jang-woo kétségbeesetten, egyedül keresi húga gyilkosát.

Felbukkan a történetben Si-eun, aki különös képességgel rendelkezik: látja, ha valaki meghal. Noha  jó barátságban volt az elhunyt kislánnyal, hallgatott a szörnyű esetről, mert az emberek már így is kiközösítik, kiutálják mindenhonnan, és nem is volt biztos a dologban. 

Amikor azonban megtalálják a holttestet, lelkiismeretfurdalása támad, és megkeresi a fiút. Látókörükbe kerül  a város köztiszteletben álló, kedves gyógyszerésze (Yoo Hae-jin), aki ellen viszont semmi bizonyíték sincs, és a rendőrségnek esze ágában sincs letartóztatni. Jang-woo a gyógyszerész nyomába ered, igyekszik bekeríteni, egyre közelebb kerül a céljához, amikor Si-eun egy újabb halálesetet vizionál…