Vanishing Time: A Boy Who Returned

Kang Dong-won új filmje söpör!

(2016. november 17.)

Még csak egy napja, november 16-án mutatták be a kiváló fiatal filmszínész, Kang Dong-won nagyon várt filmjét, a „Vanishing Time: A Boy Who Returned”-t (Eltűnt idő: a fiú, aki visszatért), máris beelőzte az összes többi hazai mozifilmet. Egyetlen nap alatt mintegy 72 ezren voltak rá kíváncsiak!    

A gyönyörű fantasy különös, nagyon szép történetet mesél el, amelyben Kang partnerei igencsak tehetséges gyerekszínészek.

Lee Hyo-je és Shin Eun-soo

A 13 éves Su-rin (Shin Eun-soo) anyukája halála után mostohaapjával egy távoli kis szigetre költözik, ahol barátságot köt egy árvaházbéli fiúval, Sung-minnel, akiről úgy érzi, valóban megérti. Egy napon több fiúval barangolnak, amikor is egy titokzatos barlangra bukkannak és találnak egy mesésen csillogó tojást. A kislány megretten és kifut a barlangból, ám a fiúk nem térnek vissza a faluba. Sem aznap, sem másnap, a rendőrök pedig nem hiszik el kislány történetét.

Pár nap múlva azonban felbukkan egy különös fiatal férfi, akiben a kislány elveszett barátját véli felismerni. A szemének nemigen tud hinni, de a szíve nem tévedhet. Ám ez a férfi legalább 20 évvel idősebb. Mi történhetett? És vajon a lelki kötelék két ember között erősebb mindennél? Talán még az időt is képes legyőzni?

A film főszerepét a rendkívül tehetséges és igencsak vonzó Kang Dong-won (1981) játssza, akiről valóban el lehet mondani, hogy FILMSZÍNÉSZ, hiszen karrierje során 17 filmben szerepelt szemben a mindössze 3 sorozattal, utoljára a 2004-ben készült „Magic”-ben. A mozivásznon viszont tarol, olyan sikerfilmekben nyújtott elképesztő alakítást, mint pl. „Kundo”, „The Priests”, „A Violent Prosecutor” és persze Lee Byung-hun, Kim Woo-bin partnereként is benne lesz a nagyon várt „Master"-ban is.