Like for Likes

Az a kis kattintás, amit a „like”-ra nyomunk olykor a közösségi oldalakon, bizony a legtöbbször formaság, kedves kis játék, vagy éppen gesztus. De mi van akkor, ha tényleg valamilyen mélyebb - esetleg érzelmeket is eláruló - üzenetet tartalmaz? Vagy csak belegondoljuk néha? Vagy tényleg ÚGY értette Ő is ……??  

Nos, a február 17-én bemutatott „Like for Likes” c. film  pontosan erre a kérdésre kíván egy nagyon felszabadult és nagyon vidám választ adni egy hamisítatlan vígjátékban, amelyhez a hat főszereplő önfeledt játékkal tesz oda minden hozzávalót.

A romantikus vígjáték három pár egymástól különálló on-line sztoriját mutatja be, akik sorsa aztán egy idő után mégis összefonódik valamilyen módon. Ehhez a rendezőnek (PARK Hyun-jin) remek színészi gárda áll rendelkezésére. Most mégis elsősorban a YOO Ah-in és LEE Mi-yeon párost emelném ki. Bizarr módon, a 15 év korkülönbség ellenére elképesztő játékkal és vibráló „kémiával” jelenítik meg az internet jóvoltából megismerkedő nyegle  K-Pop sztár (Yoo Ah-in frenetikus alakítása) és a komoly forgatókönyvíró nő ( Lee Mi-yeon elegáns megformálásában) között fokozatosan kibontakozó „online” szerelmet.

YOO Ah-in a tőle megszokott lezserséggel ám figyelemreméltó lelkesedéssel nyilatkozott:

„Most mit csináljak? Nem tehetek róla... Semmi és senki voltam még, amikor az én örök női bálványom Lee Mi-yeon megjelent a képernyőn, és én olyan szerelmes voltam belé, mint még soha, senki másba, s azóta sem. És most…. végre valóra vált az álmom.  Együtt játszhatom VELE, álmaim Királynőjével, és igennn… kerül, amibe kerül, meghódítom őt! A képernyőn és óóóó, bárcsak az életben is…”  

(A filmről hamarosan részletesebb ismertetőt olvashattok oldalunkon!)